A veterán színész, Danny Huston csatlakozott Bill Skarsgårdhoz és FKA Twigshez A holló szereplőgárdájában.

Rupert Sanders rendezésében készülő produkció munkálatai már gőzerővel zajlanak Csehorzábban. A James O'Barr képregényén alapuló  film eredeti változata még 1994-ben jelent meg Brandon Lee főszereplésével, aki a forgatáson tragikus körülmények között az életét vesztette.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a forgatókönyvet Zach Baylin, Kevin Cornish, Cliff Dorfman és James O'Barr fejlesztették. 

Korábban Jason Momoa neve is felmerült egy azonos című film kapcsán, amelyet Corin Hardy rendezett volna, azonban a projektet a későbbiekben jegelték, amelynek okaira a mai napig nem derült fény.

Danny Huston egyébként legutóbb a nagysikerű Hívások és az Utódlás című sorozatokban volt látható, a szélesebb nézőközönség  korábban többek között olyan produkciókban láthatta őt, mint X-Men kezdetek: FarkasA királyság, a Wonder Woman és az Aviátor.

84 A holló  (1994)

akció | dráma | fantasy

Eric Draven (Brandon Lee) egy évvel azután, hogy őt és menyasszonyát brutálisan meggyilkolták, rövid időre visszatér az élők sorába. A fiatal rockzenész halhatatlan... több»