Tarantino megtalálta a színészt a fiatal Roman Polanski szerepére

Lassan már nem telik el úgy hét, hogy ne tudnánk meg egyre többet Quentin Tarantino készülő filmjéről, a Volt egyszer egy Hollywoodról.

Alig néhány napja jutott napvilágra a hír, hogy Lena Dunham is csatlakozik a szereplőgárdához, amelyben már most tudható, hogy jelen lesz Leonardo DiCaprioBrad PittAl PacinoMargot RobbieKurt RussellTimothy OlyphantBurt ReynoldsDamian Lewis és Dakota Fanning.

Ha mindez pedig még mindig nem lenne elég, azok számára eláruljuk, hogy a A szolgálólány meséjéből ismert Sydney Sweeney is feltűnik majd a filmben, továbbá Az éhezők viadala mindkét befejező epizódjainak forgatókönyvírója, Danny Strong is a stábot erősíti.

A Volt egyszer egy Hollywood főhőse egy tévészínész, aki egy sikeres sorozat után megpróbál utat törni Hollywoodba. Társa, aki egyben dublőre is ugyanerre vágyik. Mindeközben a filmipart megrázza az állapotos Sharon Tate halála, akit Charles Manson és szektája brutális módon meggyilkolt.

Sharon Tate pedig nem más, mint a filmipar egyik legellentmondásosabb rendezőjének, Roman Polanskinak néhai felesége. Kérdéses volt tehát, hogy ki vállalja majd el Polanski karakterének megformálását, mostanra pedig bizonyossá vált, hogy Tarantino megtalálta a megfelelő embert Rafal Zawierucha személyében. A produkció várhatóan 2019. július 26-án kerül majd a mozikba.