75 Venom  (2018)

Már jó ideje találgatások röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy a Sony legújabb produkciója, a Venom vajon milyen besorolást is kap majd.

A stúdió néhány hete sokkolta a rajongókat a hírrel, hogy a film valószínűleg már a fiatalabb korosztály számára is megtekinthető lesz majd, pár héttel később azonban újabb információk röppentek fel ezzel kapcsolatban, hogy a Venom alighanem mégiscsak korhatáros besorolást kap.

Most azonban megszólalt az üggyel kapcsolatban a film főszerepében látható Tom Hardy is. Hardy határozott nyilatkozatot adott arról, hogy ő maga is szívesebben látna egy korhatáros Venomot.

Noha a színész elképzelhetőnek tartaná egy kissé árnyaltabb karakter megformálását a jövőben, amely akár a Venom folytatásában is látható lenne, minden bizonnyal a Sony erre a koncepcióra nem igazán lesz nyitott.

A legvalószínűbb magyarázat a stúdió döntésére, hogy a Sony a jövőben szeretné, ha Venom karaktere vállalható legyen Marvel univerzumában is. Ehhez azonban kompromisszumokra van szükség, hiszen a Marvel filmek mindeddig a fiatalabb korosztály számára is befogadhatóak voltak.

Annyi bizonyos viszont, hogy az előzetesek alapján a Venom még így is elképesztően zúzós és brutális lesz, a rajongók pedig már alig várják, hogy beülhessenek rá a mozikba. Ehhez pedig már csak néhányat kell aludni. (Premierdátum: 2018.10.04.)