TOP: Világsztárok drámai átváltozásai

Egy-egy szerep kedvéért a színészek néha egészen drámai módon változtatják meg a külsejüket. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.  Hétvégi toplistánkban ezúttal a legnagyobb átalakulásokat szemlézzünk.

Christian Bale

A hihetetlen átváltozásairól is ismert színész hozzávetőlegesen 30 kilót fogyott A gépész forgatásának kezdetére. Bale több hónapig éhezett, mindössze egy pohár kávét, egy almát és egy tonhalkonzervet fogyasztott el egy nap. Az eredmény magáért beszél.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal az Éjjeli féreg után kemény edzésekbe kezdett, hogy kellően kigyúrja magát a Mélyütés bokszolójának szerepére.  A színész kemény formát hozott össze, a film 2015. nyarán debütál a mozikban.

Chris Pratt

Aki a NBC szériájában, a %211797%ban ismerte meg a színészt, alaposan meglepődhetett, amikor Chris Pratt ledobta a pólóját A galaxis őrzőiben. Pratt a szerep kedvéért az edzés mellett szigorú paleo diétát követett, így a forgatás megkezdésére közel 20 kilót dobott le.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey diétás kólán, tojásfehérjén és egy szelet csirkén élt, hogy kellően lefogyjon a Mielőtt meghaltam forgatására. A színész egy AIDS-es cowboyt alakított, a szerep pedig meghozta számára pályafutása első Oscar-díját.

Matthew Fox

A Lost sztárja, Matthew Fox intezív edzéstervet követve 20 kilót fogyott a 2012-es Alex Cross főszerepe miatt. A színész hihetetlen szálkás volt a filmben, de sajnos a produkció sem a nézők, sem a közönség körében nem aratott sikert.

Russell Crowe

Russell Crowe 30 kilót szedett fel a 2008-as Hazugságok hálója című filmben alakított szerepe kedvéért. A sajtó akkoriban nagyon sokat foglalkozott a színész súlyával. Crowe egy Twitter bejegyezésében megjegyezte: "Ha abba hagyom az edzést, a testem vissza akar térni a korábbi, magasabb tömegéhez."

Hilary Swank

Férfitársaik mellett természetesen a színésznők is képesek hihetetlen átalakulásra. Hilary Swank az 1999-es A fiúk nem sírnak cím film kedvéért nagyon szigorú diétát követett, mindössze 7%-os testzsírral állt a kamerák elé.

Charlize Theron

Charlize Theron is a nagy átváltozók körébe tarozik. A színésznőre rá sem lehetett ismeri a 2003-ban bemutatott %44000%ben. Alakítása valóságos díjesőt hozott a számára, melyet a legjobb színésznő Oscar-díjával koronázott meg.

Renée Zellweger

Renée Zellweger is a hízás talán kevésbé rögös útját járta végig a Bridget Jones naplójára való felkészülése során.  Zellweger a forgatás befejeztével hamar ledobta magáról a súlyfelesleget, azonban a film óriási sikere miatt újra kellett kezdenie a hízókúrát, ugyanis a filmet gyártó stúdió úgy döntött, hogy elkészítik a folytatást.

50 Cent

A többnyire kisportolt fizikummal színpadra álló 50 Cent 25 kilót dobott le az All Things Fall Apart főszerepe kedvéért, melyben egy rákos férfit alakított. A rapper elmondta, hogy a filmet egy rákban elhunyt barátjának a története inspirálta, ezért különösen fontos volt számára, hogy tökéletesen felkészüljön a szerepre.

Robert De Niro

Robert De Niro esete egy némileg speciális, ugyanis a színésznek a Dühöngő bika forgatása alatt kellett felszednie 30 kilót. A fiatal és időskori Jake La Motta közti különbség egészen drámai volt. De Niro elmondása szerint az első 10 kiló könnyen jött, de a többiért bizony meg kellett dolgoznia.

Tom Hanks

Akárcsak De Niro, Tom Hanks is jelentős átalakuláson esett át egyazon szerep kedvéért. A Számkivetett forgatását három hónapra meg kellett szakítani, hogy a színésznek legyen elég ideje, hogy 25 kilót fogyjon.

Tom Hardy

A brit színész, Tom Hardy pályafutásának egyik legemlékezetesebb alakítását hozta a Bronson főszereplőjeként. Hardy kemény edzéstervet követve 20 kilót hízott a felkészülés részeként, mely nagyban hozzájárult alakítása hitelességéhez.