Tűzgyújtó: Hátborzongató magyar előzetest kapott az új Stephen King-adaptáció

Idén tavasszal egy újabb Stephen King-adaptációval készül az Universal és Blumhouse, megérkezett az új Tűzgyújtó magyar előzetese.

A történet szerint Charlie McGee különleges és egyben veszélyes pirokinetikus képességekkel bír, amelyekkel szüleit és saját magát próbálja megvédeni. Üldözőik a lányt foglyul akarják ejteni, hogy képességeit fegyverként használhassák. Charlie édesapja, Andy ugyan megtanította arra, miként uralja ezeket a képességeket, amelyeket a düh és a fájdalom hoz felszínre, a lány azonban egyre kevésbé tud uralkodni érzelmein.

A film rendezői székét Keith Thomas foglalhatta el, akinek a 2019-ben megjelent The Vigil után ez lesz a második nagyjátékfilmes rendezése. A Tűzgyújtó főbb szerepeiben Zac Efron, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Tina Jung, Lanette Ware és Neven Pajkic lesznek láthatók, a produkció a stúdió tervei szerint a mozik mellett a Peacock műsorkínálatában is elérhető lesz.

dráma | horror | sci-fi | thriller

Stephen King kultikus regényének legújabb adaptációja. Egy fiatal pár évekkel korábban egy külünös gyógyszerkísérletben vett részt, és bár magukon nem tapasztaltak... több»