Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A tökéletes gyilkos


(A tökéletes gyilkos)
A tökéletes gyilkos

Tartalom

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül.
 
Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut. Lehetséges, hogy Petra tényleg ártatlan? Vagy annyira profi, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos? (Fórum Hungary)

(hp)
 
2017. 04. 27. 16:32 

Már nem is tudom melyik film előtt láttam az előzetesét, de felkeltette az érdeklődésemet. Alapvetően szeretem a magyar filmeket, mert valahogy a hangulatok közelebb áll hozzám a helyszíneknek és a színészeknek köszönhetően. Itt adott egy magyar viszonylatban ritkábbnak számító krimi és több jó színész. Persze ebből még lehetett volna egy rossz film is, mint A kút is volt (aminek szintén az előzetese fogott meg), de szerencsére egy elég korrekt filmet tudtak kihozni belőle az alkotók. Nem mondom, hogy hibátlan, mert még rengeteg tanulni valónk van a műfajról, de szépen felépített kis gyilkosos film. Nem azt mondom, hogy nyugati színvonal, de azért élvezetesebb jó pár hasonló hollywoodi filmnél.

László Zsolt
Szabó Győző
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Szabó Kimmel Tamás
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
Hőrich Nóra Lili
Hőrich Nóra Lili
László Zsolt
 

Pacskovszky József rendező az öccsével, Zsolttal közösen írta meg A tökéletes gyilkos történetét.

(hp)
 

A forgatási munkálatok 43 napot vettek igénybe.

(hp)
 

A Magyar Nemzeti Filmalaptól 415,5 millió forinttal támogatta a produkciót.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.