77% 77 szavazat
Halálos terápia

Halálos terápia

Extreme Measures
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Titokzatos halálesetek követik egymást egy New York-i kórházban, s különös módon az elhunytak mind szerencsétlen hajléktalanok. Az események felkeltik egy fiatal orvos figyelmét, aki minél többet tud meg az elhalálozások hátterérõl, annál inkább kezd kételkedni neves, köztiszteletben álló professzorában. A nyughatatlan fiatal doktor egy olyan programra bukkan, melynek feltárása orvosi hitelét, jövendõ pályáját, végül pedig közvetlenül az életét fenyegeti.

Rendező: Michael Apted
Forgatókönyvíró: Michael Palmer, Tony Gilroy
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 1997.06.19.
Hugh Grant
Gene Hackman
Sarah Jessica Parker
Hugh Grant
Gene Hackman
Hugh Grant
Hugh Grant
Hugh Grant
Gene Hackman
Peter Maloney
Hugh Grant
 
2023.11.04 Speedy94

legújabb vélemény

Egy film, ami nem rossz, de lehetett volna jobb is

Kórházas krimi-thriller. Téma, ami számomra mindig izgalmas volt. Bíztam is ebben a filmben, és az elején működött is, viszont a film kb. 2/3-ánál ki is siklik az egész. Különösen akkor, mikor a néző is rájön arra, ki is a bűnös. Hugh Grant egy sármos fickó, viszont nem biztos, hogy ő volt a legjobb választás a főhős szerepére. Ellenben az öreg Gene Hackman jól hozza a vérbeli szemétláda szerepét, mint mindig. Az egyik kedvenc negatív szereplőket alakító színészem.

0
 
2018.01.18 mamiéstöti2

Nagyon jó film volt, Hugh Grant egyik legjobb alakítása szerintem. Az elejétől a végéig nagyon izgalmas volt.

0
 
2014.12.09 MiAzAki

Nem tudom eldönteni, hogy ez egy jó, vagy egy rossz film. Igazából azért nem, mert az egészet a színészek tartják. Hackmen és Grant által nyújtott szerep közti konfliktus az ami köré fonódik az egész. Az egy izgalmas darabja.

0
 
2016.07.01 Bernie

A film próbált nagyon izgalmas lenni. Azt hiszem ott "bukott el", hogy Hugh Grant nem volt a legjobb választás erre a szerepre. Gene Hackman ezzel szemben telitalálat. A közös jelenetekben egyszerűen Hackman, ahogy mondják, vitte a showt.

0

A film összbevétele 17 305 211 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Hugh Grant és Elizabeth Hurley által létrehozott, amúgy nem hosszú életű, Simian Films első produkciója. Szerző: rbernadett

#2