Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Híradósok


(The Newsroom)
Híradósok

Tartalom

Az HBO saját gyártású sorozata a televíziós hírszolgáltatás kulisszáiba enged betekintést. Megismerkedhetünk a híradósokkal, stábjukkal és a felső vezetéssel, akik között bár számos ellentét feszül, de szemük előtt egyetlen cél lebeg: megnyerni a nézők kegyeit. Kérdéses azonban, hogy ki milyen árat hajlandó fizetni ezért... A Oscar-díjas Aaron Sorkin  a Híradósokkal ismét bebizonyította, miért tartozik a szakma legjobbjai közé.
(hp)
 
2015. 09. 13. 10:02 

Nagyon komolya és nagyon aktuális sorozat híradósokról úgy, ahogyan még nem láttuk. Ez a film már annyira szakmai volt, hogy szinte a felét nem is értettem, ehhez én túlságosan felvilágosulatlan vagyok. Maga a sorozat lenyűgöző, nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.

 
2016. 04. 04. 17:16 

Az utolsó évad erőltetett üzenetét leszámítva zseniális sorozat. A szereplők jók, a történet jó, az üzenet jó.

Remek sorozat, ami ma nagyon aktuális. A jelennek szóló alapmű. De kérdés az, hogy 10 vagy 15 év múlva hogyan helyezzük el majd a sorozat számos értékes jelenetét. Hiszen a sorozat napi politikára is reagál, ami addigra változik.

 
2015. 01. 21. 13:29 

A munkám miatt különösen közel áll a szívemhez ez a sorozat. A szereplőválogatás parádés, a kockák a helyükön vannak. Élvezhető, elgondolkodtató, széles látókörű embereknek való széria.

 

MacKenzie McHale szerepét Marisa Tomei-nek is felajánlották, azonban a tárgyalások végül kudarcba fulladtak.

(hp)
 

Bár az ACN egy fiktív kábelcsatorna, a sorozatban számos aktuális téma kerül tárgyalásra.

(hp)
 

Az ACN az Atlantis Cable Network rövidítése.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.