Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Híradósok


(The Newsroom)
Híradósok

Tartalom

Az HBO saját gyártású sorozata a televíziós hírszolgáltatás kulisszáiba enged betekintést. Megismerkedhetünk a híradósokkal, stábjukkal és a felső vezetéssel, akik között bár számos ellentét feszül, de szemük előtt egyetlen cél lebeg: megnyerni a nézők kegyeit. Kérdéses azonban, hogy ki milyen árat hajlandó fizetni ezért... A Oscar-díjas Aaron Sorkin  a Híradósokkal ismét bebizonyította, miért tartozik a szakma legjobbjai közé.
(hp)
 
2016. 06. 30. 13:18 

Aaron Sorkin egy zseni, amit pedig a Híradósokkal csinált, azelőtt le a kalappal. Nagyon komplex, nagyon feszes sorozatot rakott össze, de a legfőbb erénye, hogy iszonyatosan intelligens. Nem tudok még egy hasonlóan elmés sorozatot mondani. Az ahogy a világban zajló eseményekre, az aktuálpolitikai helyzetre reflektál, egészen elképesztő. Nincs akkora hype körülötte, de nagyon ajánlom, nálam egyértelműen benne van a top5-ben. Le a kalappal!

 
2015. 09. 13. 10:02 

Nagyon komolya és nagyon aktuális sorozat híradósokról úgy, ahogyan még nem láttuk. Ez a film már annyira szakmai volt, hogy szinte a felét nem is értettem, ehhez én túlságosan felvilágosulatlan vagyok. Maga a sorozat lenyűgöző, nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.

 
2016. 02. 25. 10:41 

Nem akarok itt sznoboskodni, de ez a sorozat tényleg nem való mindenkinek. Megértem azokat, akik lazulni ülnek le egy széria elé, meg hogy elüssék az időt, ez talán nem nekik van. Ez a sorozat a lehető legjobb értelemben követeli meg a néző figyelmét, de ha egyszer elkapta, akkor nagyon koppan az áll a földön. Egy ilyen okos, de tökéletesen szórakoztató és remekül megírt sorozatot nem véletlenül nem vállal be egyik magyar televízió sem.

 

MacKenzie McHale szerepét Marisa Tomei-nek is felajánlották, azonban a tárgyalások végül kudarcba fulladtak.

(hp)
 

Bár az ACN egy fiktív kábelcsatorna, a sorozatban számos aktuális téma kerül tárgyalásra.

(hp)
 

Az ACN az Atlantis Cable Network rövidítése.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.