Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Igaz legenda


(Su Qi-Er)

Tartalom

Su Can (Vincent Zhao) megmenti a herceg életét, ezért jutalmul az felajánlja neki az egyik tartomány kormányzói címét, ám a bátor tábornok inkább hazamenne feleségül venni fogadott testvére, Yuan (Andy On) húgát, így a herceg Yuannak adja a kormányzói címet. Su testvéreként szereti Yuant, az azonban gyűlöli a férfit és annak apját, aki őt és húgát is felnevelte, mert annak idején Su apja ölte meg Yuan apját, aki gonosz célokra használta félelmetes kungfuképességeit. Yuan bosszút áll és megöli Su apját, majd magával Suval is végezni akar. A férfi a folyóba zuhan, kétségbeesett asszonya (Yuan húga) utána ugrik, hátrahagyva kisfiúkat, akit Yuan vesz magához és láncra ver. Su és felesége Ying egy elhagyatott hegyen kötnek ki, ahol egy javasasszony (Michelle Yeoh) viseli a súlyosan sérült, haldokló férfi gondját. A lassan gyógyuló Su a hegyen találkozik a Wushu Istenével (Jay Chou), akinek segítségével továbbfejleszti harci képességeit. (britex)
 
2017. 03. 16. 14:11 

Nem igazán tudtam, hogy mit várhatnék ettől a filmtől, de azután kellemesen csalódtam. Tele van akció-, megindító- és történelmi pillanatokkal egyaránt.

 
2017. 03. 15. 22:02 

Egy kissé túl eklektikus film, magába vegyíti a kalandot, a misztikumot és az akciót. Azonban ez a zsáneregyveleg nem nagyon válik az előnyére. Túl "sok" és túl semmitmondó lett.

Zhou Xun


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.