60% 60 szavazat
Út a pokol felé

Út a pokol felé

Jiok
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
13
Szereplők (13)
6
Képek (6)
3
Videók (3)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 6 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Emberek jóslatokat hallgatnak végig, amelyek megjövendölik, mikor halnak meg pontosan. Amikor ez a pillanat eljön, megjelenik előttük egy halálangyal, és végez velük.

(Hupka Adrián)

Rendező: Sang-ho Yeon
Forgatókönyvíró: Kyu-Seok Choi, Sang-ho Yeon
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2021 | Netflix (2021.11.19.)
 
2023.07.16 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Yoo Ah-In neve nekem garancia arra, hogy szuper lesz, amit nézek . Hát ez most nem jött be. Olyan káoszos lett az egész.

1
 
2021.11.28 Recensor

Elképesztő zagyvaság

Elképesztő zagyvasággal rukkoltak elő a dél-koreaiak a Hellbound elkészítésekor, pedig a Squid Game és a Túlélők után már kezdtem azt hinni, hogy Szöulban szinte bármihez nyúlnak, csakis jó lehet belőle (legalábbis horror-akció vonalon). Sajnos nem igaz. Pedig saját hazájában rekordokat dönt ez a "zs" kategóriás katyvasz, ami azért azt is jelzi, hogy ami egy ázsiainak hihető különlegesség, az egy európainál simán nem megy át a léc felett. Persze már az is enyhén szólva furcsa, hogy egy alig 5%-ban keresztény országban miért is forgatnak túlvilágos témájú horrort. De talán itt van a dolog nyitja: mivel alig ismerik, kíváncsiak a keresztényi túlvilághit horror-megjelenítésére. Mindenesetre az Út a pokol felé egy elképesztő zagyvaság, értelmetlen alapállásban, mesének is gagyi kivitelben. Értékelésem: 15%.

1
6
 
2022.03.30 JRD

A kib*szott jó sorozat...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Noha a cím már önmagában adott támpontot a témát illetően, nem voltam felkészülve arra, amit láttam. Letaglózott és felkavart. Nyers brutalitás, pokol, pokollovagok... az ezt felkapó média, majd egy új egyház vagy szekta születése. És az utolsó perc mindent megkérdőjelez és előrevetít egy újabb évadot. Csak ajánlani tudom. Van benne nem kevés kérdés, melyre önnön stílusában ad egy lehetséges választ is a sorozat. Szóval, nézd meg! Filmre fel, és jó szórakozást! Igazat megvallva engem teljesen letaglózott minden egyes epizód.

2
2
 
2022.05.15 harnas1207

Az izgalmas alapötlet leköt két részen át. A 3. és 4. résznél már magvas társadalomkritikát is beleképzelsz. Aztán az utolsó két epizód megmutatja miért is van a filmipar válságban. Totális kreativitási mélypont. Manapság elég egy szuper ötlet és for... Több

2
 
2021.11.22 philboy

Az alapkoncepció nagyon megfogott, jó ötletnek tartottam, viszont a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. Az alakítások valahogy nagyon félrecsúsztak és a párbeszédek elég fogcsikorgatósak.

2
 

A sorozat alapja egy koreai internetes képregény, ami "Hell" címen fut.Szerző: Hupka Adrián

#1
 

Az első olyan koreai drámasorozat, aminek a premierje a torontói filmfesztiválon volt. A netflixes premier előtt választották vetítésre.Szerző: Hupka Adrián

#2
 

A filmet Yeon Sang-ho rendezte. Saját, azonos nevű webfilmje alapján készült.Szerző: jfruzsi97

#3
 

Ez volt az első koreai dráma, amely bejutott a fesztiválra.Szerző: jfruzsi97

#4
 

A sorozat pilotját a 2021-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be a tévésorozat Primetime programjában 2021. szeptember 9-én.Szerző: jfruzsi97

#5