Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Originals


(The Originals)
The Originals

Tartalom

Sok évvel ezelőtt egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron felépítettek.
A népszerű Vámpírnaplók című széria spin-offja.
(hp)
2015. 02. 20. 18:03 

Nagyon jó sorozat! Az eredetiek megérdemlik, hogy csak róluk szóljon, és ne a "tinikről"!

2015. 06. 24. 21:10 

Aki szereti a misztikumot, a mágiát, boszorkányokkal és vámpírokkal dúsított történeteket amelyek úgy vannak megírva, hogy képes a figyelmedet a teljes rész alatt lekötni akkor ezt a sorozatot ajánlom. A cselekménye igen fordulatos, misztikus és mindig ébren tartja a figyelmet. Sajnos a Vámpírnaplók nagyon ellaposodott. A története, a cselekménye egy nulla, az egész 6. évad csak a szerelmi szálra lett kihegyezve ezáltal szinte miden más el lett nyomva. Kár érte mert az előző évadok sokkal izgalmasabbak voltak. Ellenben a The Originals maximálisan kárpótol érte. Jelenleg a két sorozat közül a The Originals az ütősebb.

2016. 08. 02. 18:11 

Nem egy rossz sorozat! Az eredeti vampirok kierdemeltek ezt a sorozatot de csak az elso kettot a tobbi nagyon lapos lett!!!

Leah Pipes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.