Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Originals


(The Originals)
The Originals

Tartalom

Sok évvel ezelőtt egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron felépítettek.
A népszerű Vámpírnaplók című széria spin-offja.
(hp)
 
2015. 10. 09. 21:48 

Azon gyakori eset egyike, mikor a spinoff túlnő a sorozaton. Sokkal élvezhetőbb, mint az anyasorozat, ami eléggé ellaposodott. Az eredetiek megérdemlik a saját sorozatot, sokkal jobban kifejthetőek a karakterek és múltjukból kifolyólag érdekesebbek is, mint néhány nyavalygó tini.

 
2015. 06. 24. 21:10 

Aki szereti a misztikumot, a mágiát, boszorkányokkal és vámpírokkal dúsított történeteket amelyek úgy vannak megírva, hogy képes a figyelmedet a teljes rész alatt lekötni akkor ezt a sorozatot ajánlom. A cselekménye igen fordulatos, misztikus és mindig ébren tartja a figyelmet. Sajnos a Vámpírnaplók nagyon ellaposodott. A története, a cselekménye egy nulla, az egész 6. évad csak a szerelmi szálra lett kihegyezve ezáltal szinte miden más el lett nyomva. Kár érte mert az előző évadok sokkal izgalmasabbak voltak. Ellenben a The Originals maximálisan kárpótol érte. Jelenleg a két sorozat közül a The Originals az ütősebb.

 
2017. 06. 24. 09:06 

Az első pár rész kicsit unalmas, de utána beindult. Voltak benne érdekes és izgalmas részek, bár nejem egy kicsit sok, hogy mindenki valamilyen természetfeletti lény.

Leah Pipes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.