68% 45 szavazat
Kiborgtanárok

Kiborgtanárok

Class of 1999
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A helyszín az Egyesült Államok, az időpont a távoli jövő. Az országban teljes a káosz, a vad suhancok terrorban tartják a városokat. A legveszélyesebb zónákba még a rendőrség sem merészkedik be, a bandákba tömörült poszt-punk huligánok véres csatákban szereznek egymástól területeket. Az ország vezetése egyetlen kiutat lát: az iskolákba az emberekhez tökéletesen hasonló robot-tanárokat helyeznek el, akik ugyan egyik napról a másikra megzabolázzák a diákokat, de közben ők maguk is egyre jobban belejönnek a vérontásba.

Rendező: Mark L. Lester
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1990.05.11.
Malcolm McDowell
John P. Ryan
Patrick Kilpatrick
Pam Grier
John P. Ryan
 
2020.03.02 BoBamburg

legújabb vélemény

Tipikusan az a film, amire bűnös élvezetként tudok hivatkozni. Adott egy elég őrült alapötlet, ami elég funky módon keveri a veszélyes kölykök / class of '84 féle kaotikus iskolai életek vonalat a terminátoros pusztító robotokkal. Én rohadtul élveztem az elejétől a végéig.

0
 
2015.08.18 Phalanx

Bár ez egy Z kategóriás film, a maga kategóriájában mégis kiváló. Nem tudnám megmondani, hol van az a vékony választóvonal, amit ez már elsőrangú film lehetne, de szerintem mindegy is. Egyszer érdemes megnézni.

0
 
2016.01.07 Alphik

Malcolm McDowell sem tudja megjobbítani ezt a filmet, hiába jó színész és alakít kiválóan. Sajnos menthetetlen, mivel az egész koncepció bugyuta, és a pocsék megvalósítás csak ront rajta.

0

A film összbevétele 2 459 895 dollár volt (imdb.com).

#1