87% 75 szavazat
Mortal Kombat: Rebirth

Mortal Kombat: Rebirth

Mortal Kombat: Rebirth
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Deacon Cityt megfagyasztja a félelem. Sorozatgyilkosok tevékenykednek a városban, Reptile (Richard Dorton) és Baraka (Lateef Crowder), akik a titokzatos Shang Tsungnak dolgoznak. Jackson Briggs kapitány (Michael Jai White) és kolléganője, Sonya Blade (Jeri Ryan) ezért felkeresik a profi… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2010.06.08.
 
2019.06.26 Norbert93

legújabb vélemény

Sajnos eddig csak ábránd egy ilyen feldolgozás

Túlzás azt állítani, hogy ez a 8 perces rövidfilm jobb, mint a mai verekedős filmek egész terjedelmükben? Szerintem egyáltalán nem. Valószínűleg sosem fog elkészülni, ha mégis, akkor nem ezzel a szereplőgárdával és koreográfiával. Addig is tudnám ajánlani a műfaj kedvelőinek, hogy vágjanak bele bátran, azt a 8 percet mindenképpen megéri.

0
 
2017.12.09 Deku

Volt benne potenciál amit sajnos nem használt ki teljesen ezért veszett ügy. Itt végre volt valami ami arra sarkallt engem is, hogy érdeklődve nézzem végig.

0
 
2016.04.18 D. Shaday

Milyen jó lenne, ha valóban készülne egy Mortal Kombat film ilyen stílusban. Megreformálná a videojáték adaptációk eddigi összképét az egészen biztos. Alig tíz perc az egész, de hihetetlen ereje van, Reptile figuráját pedig ennél hátborzongatóbbra képtelenség lenne elkészíteni.

0