Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Egy napon Seligman (Stellan Skarsgård) egy összevert nőre talál az egyik sikátorban. Joe (Charlotte Gainsbourg) szemmel láthatóan gondoskodásra szorul. Seligman megszánja a lányt, magához veszi, és ápolja. A nő őszintén és részletekbe menően meséli el megmentőjének az életét, ami bizony bővelkedik kalandokban. Joe saját bevallása szerint nimfomániás, idevágó élményeit  zavarba ejtő részletességgel képes taglalni a férfinak, aki próbál nagyon megértő és empatikus lenni, és a tudományból valamint a tapasztalataiból vett fura példákkal igyekszik elemezni a nő szokatlan tetteit.
(Pajor Sándor)
 
2017. 03. 08. 16:50 

Meghökkentő, rémisztő, kihívó és kirívó. Viszont ez is volt a film célja. Megmutatni a radikális oldalát annak a szónak, amit oly nagy előszeretettel dobálunk: nimfomániás. Igaz, hogy megbotránkoztató, de mégis emlékezetes köszönhetően a színésznő arcainak. Amin oly sok minden megváltozik, ahogy zajlik a film. Végig lehet követni rajta minden megpróbáltatást.

 
2017. 01. 30. 10:55 

WoW! Menő és durva film. Bevállalós és kegyetlen őszinte. Elgondolkodtat és mély nyomot hagy. Ez egy nagyon jó "drogos" film a maga szabad kategóriájában.

 
2015. 06. 16. 14:52 

Először a filmes kritikák özönét hallottam erről a filmről, azt, ahogyan lefikázzák, szidják, lealacsonyítják harmatgyenge pornóvá, polgárpukkasztássá, unalmassá......stb...stb. Ezek után úgy döntöttem, feltétlenül megnézem! És nem bántam meg! A nimfomániás nem gyenge alkotás, sorakoznak erényei, melyek között nem szerepel a nemi szervek olykori mutogatása (ez csak körítés), sokkal inkább az igen kemény sors, és karakterdráma ami viszi itt a prímet.

Stacy Martin
Uma Thurman
Stacy Martin
Shia LaBeouf
Felicity Gilbert
Charlotte Gainsbourg
Stacy Martin
Uma Thurman
Christian Slater
Stacy Martin
Shia LaBeouf
Uma Thurman
Stacy Martin
Christian Slater
Charlotte Gainsbourg
Stellan Skarsgård
Shia LaBeouf
Stacy Martin
Sophie Kennedy Clark
Uma Thurman
Christian Slater
Stacy Martin
Stacy Martin
Connie Nielsen
Christian Slater
Uma Thurman
 

Udo Kier és Lars von Trier 9. közös filmje.

(mamiéstöti2)
 

A filmben van egy jelenet, mely gyakorlatilag az Antikrisztus kezdő képkockáinak (és zenéjének) tökéletes másolata.

(faltumd96)
 

A merészebb jeleneteket pornószínészekkel forgatták.

(Pajor Sándor)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.