Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Viharlovagok


(The Finest Hours)
Viharlovagok

Tartalom

Viharlovagok filmtartalom:

1952. februárjában New England történelmének egyik legnagyobb vihara söpör végig északi partokon. A viharban egy olajszállító tankhajó végzetes károkat szenved, azonban egy kis csónakon a dermesztő hidegben és a több méter magas hullámok közt elindul a partiőrség négy tagja, hogy megmentsék a hajó harminc főből álló legénységét.

(hp)
 
2016. 12. 20. 17:23 

Olyan tipikus TV-be való film, ne várj tőle semmi extrát. Korrekt a történet, jók a szerepek, tipikus átlagos hősies dráma amerikaias módra. Szerelem, hajók, vihar, mentés. Igaz, még megtörtént eseményeken is nyugszik...Elég lassan indul be a történet, 1 óra után térünk csak rá a viharra :) Egynek elmegy. Katasztrófafilm szerelmeseknek lehet megváltás :)

 
2016. 11. 25. 15:58 

A film központi eleme a címben is szereplő vihar, amely egyúttal jelenti és szimbolizálja a történet szereplőinek belső világát is. Megnézésre érdemes katasztrófafilm, amely remekül össze lett rakva.

 
2016. 02. 01. 14:34 

Chris Pine nem volt rossz ebben a rózsaszín köddel átitatott Disney-drámában, de azért egy kicsit többet vártam ettől a filmtől. Simán meg lehet nézni, mégcsak nem is unalmas, de hamar elszáll az emléke.

Casey Affleck
Chris Pine
Chris Pine
Holliday Grainger
Casey Affleck
Casey Affleck
Chris Pine
Holliday Grainger
Rachel Brosnahan
Holliday Grainger
Holliday Grainger
Beau Knapp
Beau Knapp
Chris Pine
Josh Stewart
Casey Affleck
Michael Raymond-James
Abraham Benrubi
John Ortiz
Chris Pine
Casey Affleck
Casey Affleck
 

A partiőrség eredeti mentőhajója, a CG36500, amivel a Pendleton megmentésére indultak még mindig tökéletes állapotban megvan Rock Harborban, Orleansban.

(VFTS)
 

Ben Foster bevallása szerint ez a szerep volt fizikailag a legmegterhelőbb, a hidegben töltött órák miatt.

(VFTS)
 

Az amerikai partiőrség 2011-ben az első 153 láb hosszú Fast Response Cutter hajóját Bernard Webber után nevezte el.

(VFTS)
Cinestar: Viharlovagok
Igazi meséről van szó, amely a szerelem, a veszély, a bátorság, a leleményesség és a csoda mezsgyéjén egyensúlyoz. Gillespie irányításával ráadásul majdnem tökéletes sikerrel.
VOX: Viharlovagok
Klasszikus értékek után kutat, mégsem zavar sok vizet, avagy miért fontos kidolgozni a karaktereket egy katasztrófafilmben…
Filmtrailer: Föltámadott a tenger
A Walt Disney a szívünket megcélzó, igaz történeten alapuló katasztrófafilmmel próbálja megtalálni a helyét a nagy évindító hajrában, ám a Viharlovagokat a saját maga keltette, túláradó érzelemhullám taszítja hullámsírjába.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.