Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A fiú


(The Boy)

Tartalom

A The Inhabitant című horror története egy angol arisztokrata család gyönyörű otthonában játszódik. A fiatal és kedves Greta új reményekkel érkezik a kissé zárkózott angol házaspárhoz, akik gyermekük mellé kerestek nevelőt. A lányt sokként éri, hogy új kis tanítványa egy élethű bábu, akiről ugyanúgy kell gondoskodnia a szülők távollétében, mintha élő ember volna, s egy lista minden pontját be kell tartania: nem szabad egyedül hagynia a fiút, meg kell etetnie stb. Ám a lány nem veszi komolyan ezeket a szabályokat, s hamarosan megtapasztalja, hogy a kisfiú nagyonis életben van...

(erare)
2016. 05. 02. 12:55 

Végig feszült hangulatú, izgalmas film. Én végig rettegtem rajta. Hozza azt a hatást amit a kategóriától vártam. Műfajában átlag feletti, moziban egy élmény volt! Ajánlom!

2016. 04. 21. 12:33 

Erős túlzás lenne azt mondani, hogy formabontó műről van szó, szinte minden elemét láthattuk már korábban, ám ezeket igen ügyesen tálalják a készítők, és a néző még a meglepő végkifejletet követően is elégedetten konstatálja a történet megoldását.

2016. 02. 17. 17:25 

A film az előzetesek alapján sokkal többet ígèrt nagyon vártam,hogy megnèzzem ,de nagy csalódás volt. Az alaptörtènet lenne rossz,de egy nagyon gyenge filmet csináltak belőle.Sokall több erősebb ilyen témájú született pl :Chucky ,Anabelle,Halálos hallgatás.

Lauren Cohan

mint Greta Evans

Rupert Evans

mint Malcolm

James Russell

mint James

Jim Norton

mint Mr. Heelshire

Diana Hardcastle

mint Mrs. Heelshire

Ben Robson

mint Cole

Jett Klyne

mint Brahms (Child)

Lily Pater

mint Emily Cribbs

A fiú Lauren Cohan első horrorfilmje, azonban a zsáner nem ismeretlen a számára, ugyanis ő játssza a The Walking Dead egyik főszerepét is.

(hg)

A forgatás munkálatai 2015. március 10-én kezdődtek meg Victoriában, Brit Columbiában.

(hg)
Smoking Barrels: The Boy
Biztos lesznek olyanok, akik szerint alulértékelem ezt a mívesen kivitelezett alkotást, és aránytalanul felnagyítom a hibáit, de egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni, ha több pontot adnék rá. A közelmúltban készült, gyermekkaraktereket központba helyező horrorfilmek közül nekem az osztrák Ich seh, ich seh és a belga Welp is jobban tetszett, nektek is inkább azokat ajánlom.
Filmtrailer: Ez a horror-baba rendesen rászed!
A The Walking Dead Maggie-je a zombik után ezúttal egy babával játszik. A fiú pont olyan, mint a porcelánból készült gonosztevője: kívülről rideg és kidolgozott, de vigyázat, törékeny darab!
Cinestar: A fiú
A fiú nem egy tökéletes alkotás, de tekintve, hogy ez Stacey Menear forgatókönyvíró első filmje, csak gratulálni tudok a kezdethez és reméljük hallunk még felőle.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.