Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A fiú


(The Boy)
A fiú

Tartalom

A fiú című horror története egy angol arisztokrata család gyönyörű otthonában játszódik. A fiatal és kedves Greta új reményekkel érkezik a kissé zárkózott angol házaspárhoz, akik gyermekük mellé kerestek nevelőt. A lányt sokként éri, hogy új kis tanítványa egy élethű bábu, akiről ugyanúgy kell gondoskodnia a szülők távollétében, mintha élő ember volna, s egy lista minden pontját be kell tartania: nem szabad egyedül hagynia a fiút, meg kell etetnie stb. Ám a lány nem veszi komolyan ezeket a szabályokat, s hamarosan megtapasztalja, hogy a kisfiú nagyonis életben van...

(erare)
 
2016. 09. 11. 17:06 

szerintem jól felépített film volt, az első rész misztikumát felváltotta a valóság élő dologtól való félelem, ami jól működött a filmben. engem sikerült megijszteniük, libabőrössé váltam egykét jelenettől. azt kaptam a filmtől, amit vártam

 
2016. 05. 27. 16:29 

A film várakozáson felül teljesített nálam. Elkerülhetetlen, hogy tartalmaz néhány régi horror sablon, de ezeken túl képes újat mutatni és fordulatosságával meghökkenteni.

 
2016. 02. 08. 07:36 

Túl van az egész nyújtva. A film első órájában nem történik lényegében semmi. Talán két olyan jelenet van, amin megijedt az ember, de az sem a valóság. A végén pedig jön egy nagyon lényeges csavar, ami jól jött, és kicsit átértelmezve tudtuk nézni. Ezt a fordulatot már 1 óránál elkellet volna sütni, és talán egy jó filmet kapunk. De így csak megmarad egy olyan horrornak ami jó lehetett volna, de nem használta ki a lehetőségeket. Kicsit nehéz spoiler mentesen írni véleményt, de aki szereti a műfajt, nagy valószínűséggel csalódás lesz. Ha otthon nézem, lehet nem jutok el a végéig.
Viszont ha valaki elkezdi, akkor fejezze be, mert a film legjobb pillanata sajnos csak a vége 20perc!

Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
 

A filmet 10M $-ból forgatták le Kanadában, 2015 tavaszán.

(dulkap)
 

Eredetileg "In a Dark Place" lett volna a film címe és Jane Levy alakította volna a főszerepet.

(dulkap)
Smoking Barrels: The Boy
Biztos lesznek olyanok, akik szerint alulértékelem ezt a mívesen kivitelezett alkotást, és aránytalanul felnagyítom a hibáit, de egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni, ha több pontot adnék rá. A közelmúltban készült, gyermekkaraktereket központba helyező horrorfilmek közül nekem az osztrák Ich seh, ich seh és a belga Welp is jobban tetszett, nektek is inkább azokat ajánlom.
Filmtrailer: Ez a horror-baba rendesen rászed!
A The Walking Dead Maggie-je a zombik után ezúttal egy babával játszik. A fiú pont olyan, mint a porcelánból készült gonosztevője: kívülről rideg és kidolgozott, de vigyázat, törékeny darab!
Cinestar: A fiú
A fiú nem egy tökéletes alkotás, de tekintve, hogy ez Stacey Menear forgatókönyvíró első filmje, csak gratulálni tudok a kezdethez és reméljük hallunk még felőle.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.