Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A fiú


(The Boy)
A fiú

Tartalom

A fiú című horror története egy angol arisztokrata család gyönyörű otthonában játszódik. A fiatal és kedves Greta új reményekkel érkezik a kissé zárkózott angol házaspárhoz, akik gyermekük mellé kerestek nevelőt. A lányt sokként éri, hogy új kis tanítványa egy élethű bábu, akiről ugyanúgy kell gondoskodnia a szülők távollétében, mintha élő ember volna, s egy lista minden pontját be kell tartania: nem szabad egyedül hagynia a fiút, meg kell etetnie stb. Ám a lány nem veszi komolyan ezeket a szabályokat, s hamarosan megtapasztalja, hogy a kisfiú nagyonis életben van...

(erare)
 
2016. 02. 04. 22:36 

Én ma néztem meg moziban, és nekem csalódás volt. Az eleje jól indult (bár kissé döcögősen), de a vége... szerintem nagyon elrontották, sokkal többet is ki lehetett volna hozni a történetből. A legvégén, ahol félni kellene, hangosan röhögött a moziban mindenki :) Volt egy-két jó jelenet, de én biztosan nem így fejeztem volna be.

 
2016. 02. 08. 07:36 

Túl van az egész nyújtva. A film első órájában nem történik lényegében semmi. Talán két olyan jelenet van, amin megijedt az ember, de az sem a valóság. A végén pedig jön egy nagyon lényeges csavar, ami jól jött, és kicsit átértelmezve tudtuk nézni. Ezt a fordulatot már 1 óránál elkellet volna sütni, és talán egy jó filmet kapunk. De így csak megmarad egy olyan horrornak ami jó lehetett volna, de nem használta ki a lehetőségeket. Kicsit nehéz spoiler mentesen írni véleményt, de aki szereti a műfajt, nagy valószínűséggel csalódás lesz. Ha otthon nézem, lehet nem jutok el a végéig.
Viszont ha valaki elkezdi, akkor fejezze be, mert a film legjobb pillanata sajnos csak a vége 20perc!

 
2016. 05. 27. 16:29 

A film várakozáson felül teljesített nálam. Elkerülhetetlen, hogy tartalmaz néhány régi horror sablon, de ezeken túl képes újat mutatni és fordulatosságával meghökkenteni.

Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
 

A filmet 10M $-ból forgatták le Kanadában, 2015 tavaszán.

(dulkap)
 

Eredetileg "In a Dark Place" lett volna a film címe és Jane Levy alakította volna a főszerepet.

(dulkap)
Smoking Barrels: The Boy
Biztos lesznek olyanok, akik szerint alulértékelem ezt a mívesen kivitelezett alkotást, és aránytalanul felnagyítom a hibáit, de egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni, ha több pontot adnék rá. A közelmúltban készült, gyermekkaraktereket központba helyező horrorfilmek közül nekem az osztrák Ich seh, ich seh és a belga Welp is jobban tetszett, nektek is inkább azokat ajánlom.
Filmtrailer: Ez a horror-baba rendesen rászed!
A The Walking Dead Maggie-je a zombik után ezúttal egy babával játszik. A fiú pont olyan, mint a porcelánból készült gonosztevője: kívülről rideg és kidolgozott, de vigyázat, törékeny darab!
Cinestar: A fiú
A fiú nem egy tökéletes alkotás, de tekintve, hogy ez Stacey Menear forgatókönyvíró első filmje, csak gratulálni tudok a kezdethez és reméljük hallunk még felőle.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.