Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Trainspotting


(Trainspotting)
Trainspotting

Tartalom

Mark Renton és barátai lázadó fiatalok, nem becsülik a modern társadalmi értékeket, de nem is akarnak a rendszer részei lenni. Menekülnek a normáktól és szerepektől, leginkább a kábítószer világába, ahonnan azonban nincs mindig visszaút. Mark lehetőséget kap arra, hogy kitörjön a narkó világából, de maga sem tudja, akar-e élni a lehetőséggel.
(SódóGA)
 
2016. 03. 14. 10:51 

Ennél a filmnél szerettem bele David Boyle munkásságába. Kiváló, kreatív, realisztikus történet erről a világról. Elképesztően zseniális fekete humorral operállva. Huu, de jo film. Az operatőri munka is teljesen újszerűen hatott nekem.

 
2016. 10. 05. 14:27 

Nagy kedvenc. 90-es évek Anglia nagyon jó zenékkel megadja a film alaphangulatát, mindemellett jó színészi alakítások és a témája soha nem lesz elavult.

 
2016. 10. 21. 14:28 

Jó film az biztos. Bár a csecsemő a falon kicsit bizarr. A szőnyeges jelenet jól ki lett találva. Jó a képi világa csak nem értettem a lényeget. Vannak benne humoros jelenetek de olyan mint egy nagy katyvasz.

Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
 

Ewan McGregor a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A wc-s jelenetnél olvasztott csokiból volt a legtöbb mocsok.

(mamiéstöti2)
 

Ewan McGregor két függőségét is feladta a film miatt. Az egyik az alkohol volt, a másik pedig a naplóvezetés.

(Pajor Sándor)
Smoking Barrels: Trainspotting
Másfél órás pokoljárás ez az alkotás, amely bátran provokatív, azonban időnként a polgárpukkasztás fontosabb a számára, mint a főszereplő jellemfejlődése. Intravénásan lenne jó tolni az ilyen mozikat, bár lennénk ma is ilyenek!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.