Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Blood and Bone


(Blood and Bone)
Blood and Bone

Tartalom

Michael Jai White neve garanciát jelent rá, hogy nem Hollywoodi szépfiúk betanult mozdulatait fogjuk látni a képernyőn – kőkemény, küzdősportban jártas figurák, villámgyors, technikás akciók csontropogás és vér vár ránk. Bone (Michael Jai White) nem keresi a bajt, de ha az megtalálja, akkor kő kövön nem marad. A börtönből szabadulva Bone elindul, hogy hogy megtartsa szavát, amit egykori cellatársának, egyetlen benti barátjának tett: megvédeni annak családját. A feladat közel sem egyszerű, ugyanis a felültetett férfi felesége időközben egy utcai harcokat szervező gengszterfőnök drogfüggő nője lett, fiát pedig örökbefogadták. Bone viszont nem az a fajta, aki megijed egy kis harctól….A filmben pár kultikus küzdősportos alak is felbukkan: Bob Sapp (K1) és Kimbo Slice (MMA). (britex)
 
2016. 10. 27. 16:35 

Nagyszerű harcjelenetek, majdnem végig izgalmas. Király!

 
2017. 01. 04. 16:12 

Meg kell hagyni, hogy valóban minőségiek a harcejelenetek koreográfiái, kiválóan ki van gyúrva a csákó, elsőosztályú akciófilm, amilyennek lennie kell...


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.