72% 523 szavazat
Vérmesék

Vérmesék

The Family
Filmadatlap
43
Vélemények (43)
30
Szereplők (30)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

A Manzoni család gondtalanul élte a maffiózók mindennapjait egészen addig, amíg a családfő úgy nem döntött, hogy tanúskodni fog egy maffiafőnökök elleni perben. Árulásáért a férfi és családja fejére húszmillió dolláros vérdíjat tűznek ki. A tanúvédelmi program keretében mindannyiukat… Több


Rendező: Luc Besson
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2013.09.26.
 
2022.06.22 Master

legújabb vélemény

Luc Besson fekete vígjátéka

Luc Besson, akit a top rendezők egyikének tartok, ezúttal (2013-ban) egy fekete vígjátékot készített, mely Robert De Niro, Michelle Pfeiffer és Tommy Lee Jones főszereplésével szórakoztató sztorit mutat be rengeteg helyzet-komikummal. Kapunk izgalmakat is, főleg a film utolsó harmadában, amikor egy komplett maffia-leszámolást nézhetünk végig. A helyszín Franciaország, egy normandiai kisváros, ahol tanúvédelmi program keretében egy maffiacsaládot rejtenek el. Apa, anya, kamaszlány és kamaszfiú, akik mindannyian kivívják a maguk elismerését, igaz erőszakkal. Én jól elvoltam ezzel a filmmel, nálam 70%-os.

4
 
2016.08.07 mamiéstöti2

Ötletes film egyedi megoldásokkal, szokatlanul pazar szereposztással. Kicsit vontatott, de nem panaszkodhatok.

0
 
2022.04.30 dailyfilmsan

Maffia film kicsit másként. Nem komoly, tele van fekete humorral. Bírtam, bár nem egy túl mozgalmas film, de azért meg van a maga hangulata és stílusa. Egész jó.

1
 
2017.05.20 Szilonka

Sztárparádé rém gyenge sztorival. Az aslapsztori felvázolásán kivűl alig történt benne valami, olyan felületes volt. Egyszer megnéztem, de többször nem vágyom rá.

1
 
2017.04.17 indingo

Sajnos a legtöbb poént - maradva a filmnél - lelőtték már az előzetesben. Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Izgalmas végképp nem és még nevetni se tudtam rajta.

0

A film összbevétele 78 418 811 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az első film, amiben Robert De Niro és Tommy Lee Jones együtt szerepel.Szerző: VFTS

#2
 

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer már két filmben is játszottak együtt korábban, de nem volt egy közös jelenetük sem. Mikor Pfeiffer megkapta a forgatókönyvet, azt mondta, ha ezúttal sem lesz közös jelenete De Niróval, el se olvassa.Szerző: kázsé

#3
 

Az eredeti könyvnek volt egy folytatása 2008-ban.Szerző: kázsé

#4
 

Az első Luc Besson film, amit anamorfikus lencsével vettek fel a Léon a profi óta.Szerző: kázsé

#5