68% 57 szavazat
Veszedelmes vonzerő

Veszedelmes vonzerő

Irresistible
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Sophie Hartley Susan Sarandon boldog családanya, de egy nap furcsa érzés keríti a hatalmába. Úgy érzi, hogy férje Sam Neill gyönyörű asszisztense, Mara Emily Blunt a helyére pályázik, és el akarja lopni az életét. Érzéseit megosztja férjével is, de õ nem veszi komolyan felesége gyanakvását. Sophie teljesen megzavarodik: paranoiás félelem az egész vagy tényleg valaki a helyére akar lépni? A fojtogató érzés már-már a rögeszméjévé válik, és amikor rájön az igazságra, legfélelmetesebb álmai egyszerre valósággá válnak

Rendező: Ann Turner
Író: Ann Turner
Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2010.09.12.
 
2023.09.30 Gyorvik

legújabb vélemény

Valami folytán kissé érződik rajta, hogy a történet átlépett a 21. századba, sajnos eredetisége megfakult. Természetesen nem lehet elmenni a színészek patinás múltja mellett.

0
 
2016.04.22 D. Shaday

Egész jó kis thriller, bár semmi újdonsággal nem szolgált és néha kissé le is ült a története. Viszont a technikai része impozáns és a színészek is jó irányba terelték az összképet. Erős közepes, de amúgy egyszer simán nézhető darab.

0
 
2016.05.19 petera050

Nagyon szeretem Susan Sarandont, még ebben a hülye madárrajzolgatós szerepben is. Bár határozottan nem az ő karakterére szabták. Egyébként egy jó film, még ha nem is túl eredetien és őszintén van beállítva a mondanivaló. Szerintem.

0
 
2015.12.02 KATE

Ez a film első hallásra nagyon hasonlít a Michael Douglas-Glenn Close játszotta filmhez. De ebben azért egészen más szálak mozgatják a fiatal szeretőt...érdekes.

0