Film tartalmak

Nancy Thomson (Heather Langenkamp) átlagos kamaszlány, életét azonban váratlanul hátborzongató események sora kavarja fel. Rémálmok kezdik gyötörni, m... több»
Jack Campbell egyszer már a karriert választotta a nyugodt családi élet helyett. Be is jött a számítása, a Wall Street egyik legmenőbb üzletemberévé v... több»
Mary Ausztráliában él, egy kertvárosban tölti napjait. Egy nap úgy dönt, levelet ír egy ismeretlennek a távoli New Yorkban. Levele a magányos, befelé ... több»
Wang, a kínai harcművész és Roy, a botcsinálta cowboy újabb kalandra indulnak, ezúttal azonban nem az új-, hanem az óvilágba. Wang apját megölik Kínáb... több»
Henry ritka genetikai adottsággal rendelkezik: bármikor megtörténhet vele, hogy hirtelen egy másik korban, egy másik idősíkban találja magát. Bármikor... több»

78 Harry Brown  (2009)

Harry Brown szomorú öregember, aki felesége halála után egyedül él nyugdíjasként egy nem éppen jó hírnévnek örvendő kerületben. A környéket fiatal suh... több»

78 A komornyik  (2013)

Az ember jogi problémáktól sújtott 20. századi Amerikában a Fehér Ház komornyikjának lenni nem könnyű mesterség. Cecil (), aki a megkülönböztetéstől, ... több»

73 Álomcsapda  (2003)

Egy nap a négy jó barát megmentett egy különös helyi kölyköt, ezzel pedig életre szóló barátság kezdődött közöttük. Nem csak ezt kapták azonban meg, h... több»

81 Sakáltanya  (2000)

Violet álma, hogy befutott zenész legyen, akit világszerte ünnepelnek. Ezért útra kel, hogy a nagyvárosban próbáljon szerencsét. Hamarosan azonban rá ... több»
James Reece látszólag a párizsi amerikai nagykövet asszisztense, valójában azonban kém. Csakhogy nem éppen egy James Bond féle figura. Az ő életét nem... több»