Rólam

Mit is írhatnèk magamról. Faragónè Bodó Eszter vagyok. Sok minden èrdekel  film, zene, irodalom, vallás,, történelem. Szeretem azokat a filmeket, amik szólnak valamiről.:Ben-hur(1959) Halàlsoron, Schindler listája, Zöld könyv útmutató az èlethez, Az igazi csoda stb

Limonádé filmek is jók egy nehéz nap után, hogy kikapcsolódjon az ember  A szomszéd nője mindig zöldebb, Igazából szerelem. Gyermeki lelkületű ember vagyok így a mese  ès a fantasy világ sem àll messze tőlem: Harry Potter sorozat , Demóna, Szèpsèg ès a Szörnyeteg (2017) stb

2024. 04. 16.
Ma láttam ezt az elgondolkodtató filmet. Egy olyan fiatalemberről szól a film, aki tudásával lecsökkentette a II. világháború időtartalmát azzal, hogy megfejtette a néme... több»
2024. 04. 06.
Egy film a Megbocsátásról
Sok kedvencem van Morgan Freemantől, azt hiszem, ez is közéjük fog tartozni. Itt is tapasztalt, bölcs idős embert láthatjuk, ahogy tanácsot oszt a kissé megkeseredett,... több»
2023. 12. 26.
Nekem ez a miyagis verzió jobban bejön, mint a többi verzió. Nyugodt, kiegyensúlyozott idős ember tanítja a tinédzser korosztályú Danielt különböző hétköznapi tevékenység... több»
2023. 12. 20.
Ma láttam ezt az érdekes filmet. Megmondom őszintén, Morgan Freeman volt a legfőbb okom, amiért megnéztem a filmet. Nagyon kedvelem ezt a színészt. Van egy közösség vala... több»
2023. 12. 20.
Ma néztem ezt az elgondolkodtató filmet, ami a szegregáció, a rasszizmus témáját öleli fel. Két teljesen ellentétes gondolkodású ember szócsatáit követeljük nyomon egy b... több»
Gran Torino (2008)