Rólam

Főleg thriller, noir, dráma, disztópia, scifi, fantasy, Marvel, horror, háborús és steampunk jöhet, de ha minőségi, akkor bármilyen film érdekel. Blogom az ultron.blog.hu, ahol az említett műfajok filmjeiről irok, szívesen látlak. [[email protected]]

 

Remek Hunger Games előzményfilm
A Hunger Games filmek előzmény-epizódja arról szól főleg, hogy az ifjú Coriolanus Snow hogyan emelkedett fel és került a hatalom közelébe. A főszerepre Tom Blyth jó válas... több»
2024. 03. 29.
Izgalmas disztópikus film koreai módra
A disztópikus filmeket mindig megnézem, mert a műfaj nagy rajongója vagyok. A pusztaság vadászai koreai film, ázsiai szereplőkkel és egészen jól összerakott sztorival. Ig... több»
2024. 03. 28.
Remek horror, és westrennek sem rossz
Horrorfilmek között keresgélve bukkantam a Csontok és skalpok (Bone Tomahawk) című Craig Zahler rendezésre, és rögtön megtetszett ez a 2015-ös film-őrület, mely egyszerre... több»
2024. 03. 28.
Az utóbbi évek legjob sci-fi története
Bár saját blogomon írtam már egy 6 ezer karakteres elemzést erről a filmről, és Harper is részletesen elemezte a sorozatot itt, a Mafabon, azért kiemelném még, hogy A 3-t... több»
2024. 03. 24.
Szórakoztató karakterek és csapdák
Jó kis szabadulószobás film, mely elsősorban a karakterek és a csapdahelyzetek miatt működik olyan jól. Egyszerre kapunk rejtélyeket a legfőbb szereplők előélete kapcsán ... több»
Riddick (2013)
Dredd (2012)
Dűne (2021)