Mégis Angelina Jolie lesz Frankenstein menyasszonya?

A Universal stúdió nem tett le arról, hogy folytatja Dark Universe című projektjét, amelynek keretében korábbi híres szörnyfilmeket álmodnak újra modern formában. A Frankenstein menyasszonya a következő produkció, amely a korábbi leállás után ismét készülőben van, adja hírül a Variety.

A szériában A Múmia után A láthatatlan ember érkezik legközelebb a mozikba, amelynek iparági becslések szerint igen jók a kilátásai, tekintettel arra, hogy a történet ezúttal a női főhősre koncentrál, akit Elizabeth Moss, A szolgálólány meséje című sikersorozat címszereplője alakít.

A megújított Frankenstein menyasszonya első tervezetének főszereplői két Oscar-díjas, Angelina Jolie és Javier Bardem lettek volna, és lehet, hogy meg is marad ez a felállás, de még nem tudni, hogy az új producer, Amy Pascal velük akar-e majd dolgozni. (Pascalt Oscarra jelölték a Kisasszonyokért és A Pentagon titkaiért). Jolie mindenesetre továbbra is erősen érdekelt a projektben.

Szintén jó hír, hogy bennfentesek szerint John Krasinski is bedolgozik majd a Frankenstein menyasszonyába. A színész-rendező a Hang nélkül című nagy sikerű thrillerrel lett Hollywood új húzóneve, most a folytatást vágja lóhalálában, amelynek szintén a felesége, Emily Blunt a főszereplője, de utána valószínűleg lesz ideje a Frankenstein menyasszonyára.