6 súlyos állítás Amber Heard vallomásában Johnny Deppről

Amber Heard csütörtökön másodszor is tanúskodott Johnny Depp ellene indított rágalmazási perében, és továbbra is egy ingatag és gyakran erőszakos kapcsolat képét festette le. 

A színésznő vallomásában több olyan esetről beszélt, amelyek kapcsolatukon belüli erőszakos cselekményekről és abúzusokról szóltak. Heard a vallomásában hat kulcsfontosságú dologról számolt be.

A tárgyalás során bizonyítékként bemutatták a Heard által készített fotókat és hangfelvételeket, amelyeken Depp állítólag részegen látható. Heard elmondta, hogy azért rögzítette ezeket a pillanatokat, mert Depp nem emlékezett volna ezekre a pillanatokra. Heard elmondta, hogy Deppnek volt egy csapat segítője, akik nem léptek közbe a veszekedések során, beleértve a magánrepülőgépen történt incidenst, amikor Depp állítólag megrúgta őt.

A színésznő vallomást tett Depp drog- és alkoholfogyasztásáról, beleértve egy bizonyos időszakot, amikor "nagyon, nagyon" rosszul lett a szerektől. "Végignéztem, ahogy az egyik biztonsági őr úgy vitte be Johnnyt a házba, mint egy kisbabát" - mondta a színésznő Elmondása szerint nem sokkal később megbeszéléseket folytatott Depp közeli barátaival és ismerőseivel, amelyek oda vezettek, hogy Depp 2014-ben a Bahamákon elvonókúrára ment

Heard szerint Depp “elriasztotta” őt a színészettől, "dühös" lett rá, amiért megpróbált munkát találni, és gyanúsította, hogy viszonya van férfi kollégáival, köztük James Francóval és Eddie Redmayne-nel.

A színésznő több esetet is elmesélt az állítólagos fizikai, verbális és szexuális bántalmazásról, azzal vádolva Deppet, hogy megütötte, a falhoz lökte, kitépte a haját, és azzal fenyegetőzött, hogy "kivájja" az arcát. Az atrocitások Körülbelül két évvel a kapcsolatuk kezdete után váltak egyre gyakoribbá.

Vallomásában Heard felelevenítette őt és Depp hírhedt 2015-ös ausztráliai veszekedését, és azt állította, hogy Depp egy italos üveggel hatolt belé. Azt mondta, hogy Depp dobálta őt, a hűtőszekrényhez lökte, és a falhoz lökte őt, miközben férje ittas volt. 

A színésznő arról is vallomást tett, hogy Depp egyszer lelökte Kate Moss-t, egykori barátnőjét egy lépcsőn. Heard korábban a The Sun ellen 2020-ban indított rágalmazási perében már felidézte azt az incidenst, amely miatt megütötte Deppet: Egy 2015-ös otthonukban történt veszekedés során Heard húga, Whitney állt kettejük közé, hogy megpróbálja lenyugtatni a kedélyeket.