6,6 milliárd (!) forint 31 percért, ennyit kaszált a Harry Potter sztárja

Bármennyire is hihetetlenül hangzik Tom Feltonnak mindössze 31 percnyi játékidő jutott a Harry Potter filmekben.

Felton alakítása Draco Malfoyként viszont így is emlékezetes maradt, és persze a színésznek sincs oka panaszkodni, hiszen a szerepért 14 millió fontot kapott, amely 6,6 milliárd forintnak felel meg.

Persze mindez valahol érthető is, hiszen a történet éppenséggel Harry Potterre, Hermione Grangerre és Ronald Weasley-re fókuszál, így Daniel Radcliffe 539 percet kapott a képernyőn, Emma Watson 205 percet, Rupert Grint pedig 211 percet.

Felton egyébként egy korábbi interjúban el is árulta, hogy a Harry Potter filmeknek köszönhetően hosszú ideig nem voltak anyagi gondjai. “Egy csomó olyan szemét dolgot vettem, amit a gyerekek vesznek: gördeszkát, ruhákat és tipikus tinédzser cuccokat. Amint tudtam, rengeteg pénzt pazaroltam el autókra - főleg BMW-kre - magamnak és a családomnak is” - mondta a színész.

“Édesanyám azt mondta: Keményen megdolgoztál érte, szóval vedd meg, amit akarsz, de vigyázz, mert az autókon veszíteni fogsz". És igaza volt” - jegyezte meg a színész, majd azt is hozzátette, hogy egy időben az adóhatósággal is meggyűlt a gondja.