A botrányhős színésznő azt állítja, Johnny Depp egyszer megmentette az életét

Minden nappal közelebb kerülünk Johnny Depp és Amber Heard bírósági ügyének végéhez. Még mindig nehéz megjósolni, hogy a bíróság végül melyik félnek ad igazat és kinek milyen mértékű kártérítést ítél meg. Az ügyet nem csak a sajtó és a rajongók, de a többi sztár is figyelemmel kíséri és valamilyen formában már sokan véleményt is formáltak, kiálltak egyik vagy másik fél mellett.

Legutóbb Hollywood egyik volt botrányhőse, Courtney Love jelentkezett egy videóval a közösségi médiában. Az azóta már törölt videóban arról beszél, hogy nem akar érdemben véleményt formálni egyik oldal mellett sem, de van valami, amiről mindenképpen szeretne beszélni.

Elmondása szerint Johnny Depp egy alkalommal szó szerint megmentette az életét. Az eset még 1995-ben történt, amikor a színész által alapított Los Angeles-i éjszakai klub, a The Viper Room a város egyik leginkább felkapott szórakozóhelye volt, ahol a sztárok buliztak. A színész-énekesnő épp egy évvel korábban veszítette el tragikus körülmények között férjét, Kurt Cobaint.

Courtney Love azon a ’95-ös estén a szórakozóhely előtt túladagolta a drogot és megállt a szíve. Az, hogy most mégis életben van és elmesélheti mindezt, egyedül Johnny Deppnek köszönhető, a színész ugyanis szívmasszázst adott neki és újraélesztette.

A video vége felé arról is mesélt, hogy nem csak vele, de lányával is nagyon jó viszonyt ápolt, akit többször limuzinnal vitt haza az iskolából vagy épp névre szóló helyet biztosított az új filmjei vetítésén számára. Emellett azt is kifejtette, hogy nem akar egyik fél felé sem húzni, mert bár Johnny Deppel nagyon jó viszonyt ápolt, tökéletesen átérzi Amber Heard mostani helyzetét is. Annak idején, Kurt Cobain halála után ugyanis ő volt az egyik leggyűlöltebb nő a világon, Amber Heard pedig valami hasonlót élhet át ezekben a napokban.

A The Viper Room egyébként több tragikus esemény helyszíne is volt azokban az években. 1993-ban szintén túladagolásban hunyt el River Phoenix, de Jason Donovan is kis híján ott veszítette életét.