Újabb kompromitáló anyagok kerültek nyilvánosságra a Johnny Depp Amber Hearddel szemben megnyert rágalmazási perének dokumentumai közül.

A színész a kilencvenes évek végén rövid ideig randizott pályatársával, Ellen Barkinnal, akit a per során tanúként is beidéztek, és bizony nem sok szépet tudott mondani Deppről. Vallomásában Barkin azt állította, hogy Depp féltékeny és irányító.

A nyilvánosságra hozott dokumentumokban található egy rész, amelyben Barkin azt állítja, hogy Depp Quaalude-dal kábította el, mielőtt lefeküdtek egymással. “Johnny adott nekem egy Quaalude-ot, és megkérdezte, hogy akarok-e d*gni” - mondta Barkin.

A Quaaludes az egyik legismertebb receptre felírt gyógyszer volt az 80-as évek végén, amelyet a 90-es években betiltottak.

A Barkin által kizárt vallomásnak további része Johnny Deppet bántalmazónak festi le, aki az asszisztenseit is "disznónak" nevezte. A színésznő kérvényezte, hogy a jegyzőkönyvben módosítsák vallomása egy részét, ahol azt állította, hogy a kapcsolatuk plátói kapcsolatból romantikussá vált.