Brandy Norwood ismét felveszi az üvegcipőt.

Az énekesnő és színésznő ugyanis korábban már megformálta a Disney ikonikus karakterét. Történetesen az 1997-ben megjelent Hamupipőke című televíziós produkcióról van szó, amely enyhén szólva sem aratott túl nagy sikert annak idején.

Gőzerővel zajlanak viszont a The Pocketwatch előkészületei, amely a tervek szerint a  Disney+-on debütál majd, és amely a The Descendants univerzumhoz kapcsolódik. A filmben Kylie Cantrall játssza Redet, a Szívkirálynő lázadó tinédzser lányát, szemben Mia Bakerrel, aki Chloét, Hamupipőke és a herceg vidám, de naiv lányát formálja meg.

A szereplőgárdához szintén csatlakozott Rita Ora, aki a Szívkirálynő szerepében lesz látható.

Cantrall és Baker mellett a korábban bejelentett szereplők között szerepel még China Anne McClain mint Uma, a tengeri boszorkány Ursula lánya, Dara Renee mint Ursula húga, Ulyana, a továbbiakban pedig érkezik Morgan Dudley mint Ella, Hamupipőke fiatalabb változata, illetve Joshua Colley és Melanie Paxson.

A produkció rendezői székét Jennifer Phang foglalhatta el, a forgatókönyvet pedig Dan Frey és Russell Sommer fejlesztik. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a jövőben viszont várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.