A Henry Cavill 'szomorú' interjújáról beszél a fél internet (videó)

Henry Cavill a napokban jelentette be, hogy a jövőben már nem vesz részt a Vaják negyedik évadának munkálataiban, nem sokkal később pedig a sorozat rajongói petícióban követelték a Netflixtől, hogy továbbra is szerződtessék a színészt, helyette pedig az írókat menesszék a projekttől.

Cavill nemrégiben a Happy Sad Confused podcast vendége volt, amelyben többek között arról is beszélt, hogy mi tartott helyesnek és helytelennek. “Ez csak a hitről szól. Ha hiszel abban, hogy amit csinálsz, az a helyes dolog, akkor képes leszel folytatni. Az is fontos, hogy ha rájössz, hogy rossz az, amit csinálsz, akkor abbahagyod a rossz dolgot” - mondta a színész.

“Sötét helyekre visz, ha csak úgy hagyod tovább folytatódni a dolgokat” - tette hozzá Cavill, a rajongók egy része pedig úgy látja, hogy ezen a ponton a színész meg is hatódott az interjú során.

“Szinte látni a könnyeket a szemében. Tudja, hogy három nap után tudni fogjuk, hogy elhagyta a Vajákot” - olvasható az egyik hozzászólásban.

Cavill egyébként maga jelentette be azt is, hogy a jövőben Liam Hemsworth viszi majd a főszerepet a sorozatban, amelyre a rajongók egy része szintén azt reagálta, hogy Cavill nélkül egyszerűen nem lehet folytatni a szériát. A fentebb említett pillanat az interjú negyvenötödik percében látható.