A legjobb dokumentum filmek a utazásról a ranker.com alapján

#10

dokumentum

Charley Boorman és barátai a 32000 kilométeres távolságot, Írországtól Sydneyig különféle közlekedési eszközök igénybevételével teszik meg. Elsősorban a földön utaznak;... több»

#7

dokumentum | kaland

Michael Palin és stábja ezúttal egy páratlan utazásra vállalkozik: 50 ezer mérföldet járnak be a sorozat folyamán, teljes körben megkerülve a Csendes Óceánt. A világ... több»

#5

dokumentum

Apple TV+

Ewan McGregor és Charley Boorman egy többhónapos útra indulnak motorjaikkal. Észak-Skóciából indulnak, átszelik Európát és Afrikát. A cél Fokváros, Dél-Afrika legdélebbi... több»

#4

dokumentum | kaland | vígjáték

Az ismeretterjesztő sorozat főhőse Karl Pilkington, aki nem érti miért olyan különlegesek a világ különböző tájain található műemlékek? Ricky Gervais és Stephen Merchant... több»

#3

kaland

Az Anthony Bourdain - Fenntartások nélkül című tévésorozat a sztárséf kalauzolásában mutatja be emberek és mesés tájak kulináris szokásait és élvezeteit. A dohányzó,... több»

#2

dokumentum | kaland

TV-ben (LiChi TV, csütörtök 01:33)

Anthony Bourdain a világ országait járva az ételeken és a kultúrákon túl az adott ország politikájába is belekóstol...

#1

dokumentum | kaland

Apple TV+

Ewan McGregor és Charley Boorman a világ körül motoroznak. A két jó barát átutazik Szibérián, Kazahsztánon, Mongólián és Alaszkán, mielőtt befejeznék útjukat New Yorkban. A... több»