A 2024-es év bőven tartogat meglepetéseket, ezek közül pedig kétségtelenül A majmok bolygója: A birodalom lesz, amelynek befutott a magyar előzetese.

Matt Reeves után Wes Ball vehette át a stafétát a franchise rendezői székében, az előzetest elnézve pedig sikerült is a széria eredeti hangulatát megőrizni, noha ez a fejezet egész biztosan eltér majd az előző filmekétől.

Merthogy A majmok bolygója: A birodalom már gyakorlatilag egy "emberiség utáni" korszakot tár fel, amelyben a korábban elnyomó emberekből üldözött, lealacsonyított prédák váltak, így az is kérdés, hogy Cézár halála után milyen birodalom is épül ki, amely persze egyáltalán nem mentes a belső viszályoktól.

A film főszerepeiben William H. MacyKevin DurandDichen LachmanNeil SandilandsOwen TeagueFreya AllanEka Darville és Peter Macon láthatók. A majmok bolygója: A birodalom 2025 májusában érkezik a hazai mozikba.

akció | sci-fi

Sok évvel a legutóbbi események után számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Eközben az emberek tovább fejlődtek vissza elvadult... több»