A nulláról kezdik újra A texasi láncűférszes frachise-t

A tavalyi év novemberében lehetett először hallani arról, hogy a Legendary Pictures-nél rebootolják a kultikus horrort, A texasi láncfűrészest.

Az már szinte most biztosra tudható, hogy a rendezői széket Ryan és Andy Tohill foglalhatja el. Ryan Tohill korábban többek között az HBO nagysikerű Trónok harca című sorozatának több epizódján is dolgozott, Andy Tohill pedig főként rövidfilmeket készített eddig karrierje során.

A stúdió azt is elárulta, hogy teljesen tiszta lappal szeretnének indítani a produkció történetét illetően, így az semmilyen korábban eddig megjelent epizód cselekményéhez sem kapcsolódik majd.

A stábhoz producerként korábban már Fede Alvarez is csatlakozott, aki egy interjú során már nyilatkozott arról, miért a Tohill testvéreket szemelték ki a rendezői pozícióra:

„Az ő elképzelései azok, amelyekre a rajongóknak szükségük van. Erőszakos, izgalmas és teljesen romlott, egy olyan sztori, ami örökre veled marad.”

A film szinopszisa egyelőre persze nem ismert, annyi bizonyos azonban, hogy ezúttal nem a hetvenes években játszódik majd, mint ahogy egyelőre az sem ismert, mikor is kezdődnek majd a munkálatok.