Az HBO saját gyártású drámája, az O.G.: ORIGINAL GANGSTA február 24-én, vasárnap debütál az HBO GO-n, a főszerepben Jeffrey Wrighttal.

Az O. G.-t egy működő fegyházban, az Indiana állambeli Pendleton büntetés-végrehajtási intézetben forgatták, és Louis (Jeffrey Wright – Westworld, Gengszterkorzó, Éhezők viadala) történetét meséli el, aki korábban az egyik domináns börtönbanda feje volt, de heteken belül letölti 24 éves büntetését. A küszöbön álló szabadulása előtt azonban minden a feje tetejére áll, amikor új rab érkezik a börtönbe, akit a szárnyai alá vesz, mint lehetséges utódját. Miközben Louis megpróbál megbirkózni a bűne súlyával és a társadalomba való beilleszkedés kihívásaival, igyekszik megmenteni Beechert (Theothus Carter). Ám nehéz megtalálnia az egyensúlyt. Pillantás egy a szabadság szakadékának szélén álló ember életébe.

A Tribeca Filmfesztiválon a legjobb férfi színész (Wright) díját elhozó alkotás további szerepeiben William Fichtner (A szökés, Crossing Lines – Határtalanul), Boyd Holbrook (Logan, Predator) és Mare Winningham (A viszony, American Horror Story) látható.

A premier február 24-én, a szinkronos premier előreláthatólag  márciusban lesz az HBO GO-n.

(HBO)