Amber Heard 'karriergyilkos' interjúja újabb gyűlölethullámot generált

Az ítélethirdetés óta először adott interjút a napokban Amber Heard.

A teljes interjú június 17-én kerül adásba az NBC csatornán, az elmúlt napokban néhány részlet viszont már napvilágot látott a közösségi médiában, amely lényegében újabb indulatokat váltott ki a színésznővel szemben. Többen ugyanis továbbra is úgy tartják, hogy Heard nem csak a bíróságon tett tanúvallomása során, hanem a fenti interjúban is “megjátsza magát”. 

“A halálom napjáig ki fogok állni a vallomásom minden egyes szava mellett. Ez minden, amit mondtam. És a hatalomnak mondtam, és megfizettem az árát. Ez a legmegalázóbb és legszörnyűbb dolog, amin valaha keresztülmentem. Soha nem éreztem magam ennyire eltávolítva a saját emberségemtől. Kevesebbnek éreztem magam az embernél” - jegyzi meg Heard.

“Furcsa, hogy az NBC folyamatosan ezt a hamis narratívát erőlteti, miszerint az esküdtszék és a bíró nem végezte jól a munkáját” - olvasható az egyik hozzászólásban, amely Heard azon állítására reagált, hogy a színésznő nem hibáztatja a bíró döntését.

“Ez az interjú a bizonyíték arra, hogy már nincs megfelelő PR-csapata. Ha lett volna, szóltak volna neki, hogy ne csinálja ezt. Amíg Amber ezt a hoaxot húzza, addig őt magát is folyamatosan meghurcolják” - írja egy másik kommentelő.

“Szerintem ennek a tárgyalásnak a túlnyomó többsége a közösségi médiában játszódott le. Úgy gondolom, hogy ez a tárgyalás egy példa arra, hogy ez elszabadult, erre pedig az esküdtszék sem volt immunis” - tette hozzá a színésznő.

A Cyabra, egy dezinformációt figyelő platform nemrég kimutatta, hogy a bírósági ügyet követően 819%-kal nőtt a Heard elleni káros tartalmak száma.