Amber Heard máris elbukott 50 millió dollárt (?)

Johnny Depp 50 millió dollár kártérítésre perli volt feleségét Amber Heardöt, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő az ügy kimenetelétől függetlenül máris elbukott egy ekkora összeget.

Heard jogi csapata Kathryn Arnold szakértőt kérte fel hétfőn tanúskodni, aki saját állítása szerint a színésznő hírnevén esett csorba miatt hatalmas pénzösszegektől esett el az elmúlt években.

“A szakmában szeretik a munkáját,  jelenleg viszont nem tudnak vele dolgozni” - jelentette ki Arnold, aki Jason Momoa, Ana de Armas, Gal Gadot, Zendaya és Chris Pine keresetével hasonlította össze Heard jövedelmét, amely szerinte messzemenően elmarad a fentebb említett pályatársaktól.

Heard 1 millió dollárt keresett a 2018-ban 1 milliárd dolláros bevételt hozó Aquamamben látható Mera szerepével, az Aquaman 2-ért 2 millió dollárt kapott. Kathryn Arnold szerint a színésznőnek lehetősége nyílt volna tárgyalni arról, hogy a honoráriumát 4 millió dollárra emeljék.

Johnny Depp képviselő Wayne Dennison a keresztkérdések során arra kívánt rámutatni, hogy az Arnold által felsorolt színészek messzemenően nagyobb elismerésnek örvendenek, mint Heard. Arnold vallomása során fény derült arra, hogy a szakértő nem ismeri Patrick Wilson, aki Momoa mellett az Aquaman további főszerepét alakította.

Depp csapata a mai nap folyamán és szerdán hívja be saját tanúit, hogy cáfolják Heard állítását. Várhatóan Walter Hamada, a DC Films elnökének tanúvallomását is lejátsszák, aki feltételezhetően azt állítja majd, hogy Heard nem szenvedett anyagi kárt az Aquaman folytatásában való szereplőválogatás során.

Heard képviselete jelenleg azt próbálja bizonyítani, hogy a színésznő karrierje súlyosan megfeneklett, miután Depp ügyvédje, Adam Waldman 2020-ban azzal vádolta meg, hogy valótlanságokat állított. Arnold vallomásában azt kívánta leszögezni hogy Heard azért nem talál munkát a nagyobb stúdióprojektekben, mert továbbra is rengeteg kritika éri őt a közösségi médiában.