2019.07.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Mafab.hu és a Freeman Film jóvoltából most két páros belépőjegy keresi a gazdáját Luc Besson lehengerlő akciófilmjére. Nézd meg az Anna-t premier előtt!

ANNA - Nézd meg premier előtt Luc Besson új ackiófilmjét!

Luc Besson nevét valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. A Léon, a profi, Az ötödik elem, a Lucy és a Valerian, az ezer bolygó városa rendezője idén egy vérbeli akciófilmmel tér vissza az alapokhoz.

Az Anna főhőse egy gyönyörű, de még ennél is veszélyesebb és okosabb harcos, Anna, aki a bérgyilkosok egyik legjobbjának számít. A nő játszi könnyedséggel hódítja meg a bűnözőket, hogy az alkalmas pillanatban kíméletlenül lecsapjon rájuk. De vajon mi motiválja őt, és mi a valódi célja?

Az Anna főszereplője az elsőfilmes orosz szupermodell, Sasha Luss, mellette olyan világsztárokat vonultat fel a produkció, mint  Helen MirrenCillian Murphy és Luke Evans.

Ha Te is ott szeretnél lenni a film premier előtti vetítésén, nincs más dolgod, mint ide kattintva a játékot meghirdető Facebook posztban megjelölni, hogy kivel mennél el a vetítésre. Egyszerűbb már nem is lehetne!

A bemutatóra július 17-én 19:00 órai kezdettel kerül sor a Cinema City Westendben! A játék határideje július 14. 20:00 óra. A nyerteseket Facebookon értesítjük. Figyelem, a film 18 éven aluliak számára nem ajánlott.

Sok szerencsét kívánunk!

56 Anna  (2019)

akció | thriller

Anna Poliatova egy kiismerhetetlen ezerarcú nő, aki mindenkit megtéveszt. Vadítóan csábos, éles elméjű, legfőbb ismérve azonban a kegyetlen brutalitás. Képes kaméleonként... több»

Rendező: Luc Besson
Forgatókönyvíró: Luc Besson
Szereplők: Helen Mirren, Cillian Murphy, Luke Evans, Sasha Luss, Andrew Howard