2019.12.01   szerző: hp   hozzászólások: 0

Annak idején derült égből villámcsapásként élte át Don Johnson, hogy a 18 éves lánya, Dakota Johnson eléállt, és közölte: színésznő akar lenni.

Apja szerint Dakota Johnson még nála is jobb színész

Mindezen azért nem lehetett olyan sok furcsálnivaló, hiszen Don híres sorozatsztár volt (Miami Vice), Dakota édesanyja, Melanie Griffith Oscar-jelölt színésznő (Dolgozó lány), és ne feledkezzünk meg a nagymamáról, Tippi Hedrenről se, aki Alfred Hitchcok egyik kedvenc színésznője volt. Az lett volna különös, ha Dakota ilyen családi háttérrel ornitológusnak készült volna.

„Korábban egy árva szóval sem említette, hogy ilyen tervei vannak – mesélte Don Johnson a The Guardiannek adott interjújában. – Gondoltam, oké, majd vigyázok rá, és elkapom, amikor zuhanni kezd. Haha, azóta nem láttam.”

Valóban, a 30 éves Dakota Johnson már olyan világsikerekben szerepelt, mint A szürke ötven árnyalata-trilógia és a Suspiria. Nem csoda, hogy büszke édesapja úgy gondolja, lánya túlszárnyalta a szüleit.

Dakota Johnsont hamarosan a Pont az a dal (jelentése kb. zenei újrafeldolgozás) című romantikus vígjátékban láthatjuk, amelynek története a Los Angeles-i zeneipar pörgős világában játszódik.

Brá a film első előzetesére még várnunk kell, a hazai premierdátum már ismert. A Pont az a dal 2020. május 7-től látható a magyarországi mozikban. Johnson mellett a további főbb szerepeket Ice CubeBill PullmanTracee Ellis RossEddie IzzardJune Diane Raphael és Kelvin Harrison alakítják, míg a rendezői széket a sorozatok világából érkező (Mr. Robot, Shameless – Szégyentelenek) Nisha Ganatra foglalhatta el.