Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
72%

Pont az a dal (2020)

The High Note
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
35
Képek
9
Videók
 
Kazydo   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

0

A címe szerintem nem passzol a film mondandójához, sokszor mellé lőnek a magyarok ebben. Több helyen olvastam kritikában, hogy mese habbal ez a film, de kérdem én, miért kellene minden filmnek véresen komoly témákat feszegetni ebben a feszített tempó... több»

 
Szilonka   2020. 08. 20.

1

Dakota Johnsonnak nincs túl sok arca, mindig ugyanaz a karakter ugyanaz a félszeg mosoly. A film sem egy nagy eresztés, de legalább a dalok jók.


 
TomÁcs   2020. 09. 06.

1

Igazi nyári romkom. Nem egy túlerőltetett valami, szuper dalokkal, és színészekkel.

 
Timcsi   2020. 09. 12.

0

Az előzetes alapján egy szuper érzelmes romantikus filmre számítottam, ami nem csak a pozitív dolgokról szól, hanem megmutatja az élet keserű oldalát is. Szerencsére nem csalódtam, tartalmas film volt néhány pazar dallal.

 
vertigo   2020. 07. 11.

1

Kicsit meglepődtem, hogy Dakota Johnsony is a színészgárda között találtam, nagyon jól állt neki ez a szerep, szerintem több ilyet kellene vállalnia. Amolyan keserédes az egész, de szerintem közel sem annyira, hogy esetleg borús hangulatba hozza az embert.

 
Tyoci   2020. 10. 19.

0

Egy könnyed filmre vágytam az estére, és ezt kaptam. Teljesen elégedett voltam vele. Akinek a szívéhez közel áll a zene, annak talán egy remek megerősítés lehet ez a film, hogy kitartson álmai mellett. Bár nem volt annyira realisztikus, sok féle reak... több»

 
  2020. 07. 28.

0

Az, hogy milyen problémái vannak a főszereplőnek, szerintem borzasztó kevés egy filmhez. Unalmas és száraz volt, szerintem a délutáni telenovellák színvonalát sem éri el.

Galéria (35)

Videók (9)

A film összbevétele 2 213 769 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 528 942 879 forintot termelt. A hazai mozik összesen 349 410 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Dakota Johnson együtt állt a kamerák elé édesanyjával, az Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas Melanie Griffith-szel. A filmen Melanie alakítja Tess anyját.

(hp )
 

A főszerepet alakító Tracee Ellis Ross az legendás énekesnő, Diana Ross lánya.

(hp )
 

A Pont az a dal Dakota Johnson és Ice Cube második közös filmje. Az első a 21 Jump Street - A kopasz osztag volt.

(hp )
 

Flora Greeson szkriptje 2018-ban szerepelt a legjobb forgatókönyvek 2018-as feketelistáján.

(hp )
 

A Pont az a dal forgatása 2019. májusában kezdődött meg Los Angelesben.

(hp )
 

A film eredeti címe 'Covers' lett volna, de az alkotók 2020. februárjában bejelentették, hogy 'The High Note' (A magas hang) címen mutatják be a produkciót.

(hp )
 

A film "Love Myself" című betétdalát a produkció főszereplője, Tracee Ellis Ross énekli.

(hp )
 

A filmet eredetileg 2020. május 8-án mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt végül május 29-én mutatták be néhány autósmoziban, de ugyanezen a napon debütál a VOD-szolgáltatók kínálatában is.

(hp )
 

A film VOD-premierjének hétvégéjén a Pont az a dal volt a második legtöbbet kölcsönzött film a FandangoNow-on, és a harmadik az iTunes Store-ban.

(hp )
 

A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A Pont az a dal jelenleg 143 szemlézett cikket követően 71 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2020. június).

(hp )
 
Ez a film lehetett volna egy ütős darabja a nyári filmkínálatnak, de láthatólag nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy ezt rossz szájíz nélkül el is lehessen mondani róla. több»
 
A mix végeredménye? Egy kellemes, de nem fülbemászó dallam. több»