Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis végre újra együtt! A Disney nyilvánosságra hozta az első kulisszák mögötti betekintést (lásd idelent) a Nem férek a bőrödbe második részének forgatásáról, amely hivatalosan is megkezdődött! Lohan és Curtis ismét Anna illetve Tess Coleman szerepét alakítja majd.

A pletykák beigazolódnak

Curtis először akkor keltette fel az érdeklődést egy második film iránt, amikor 2022 októberében a The View című műsorban elmondta, hogy személyesen írt a Disney-nek arról, hogy szeretné elkészíteni a folytatást. Az eredeti film producere, Andrew Gunn is visszatér a folytatáshoz. Az új részt a Pont az a dal című filmet jegyző Nisha Ganatra rendezi.

Mit tudunk?

A Disney még nem jelentette be a 2003-as vígjáték-kedvenc folytatás cselekményének részleteit, de a stúdió most megerősítette, hogy a Nem férek a bőrödbe 2 2025-ben kerül a mozikba. A pletykák, melyek szerint a folytatás kizárólag a Disney+-on lesz látható, nem igazak. Az eredeti film világszerte 160 millió dollárt hozott a mozikban, így a stúdió - a jelenlegi tervek szerint - ezt a részt is a mozikba küldi.

Mások is visszatérnek?

Igen, igen! A rajongók örülhetnek, mert Lohan és Curtis mellett a folytatásban visszatér többek közt: Mark Harmon, Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky és Rosalind Chao

családi | fantasy | romantikus | vígjáték | zenés

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem... több»