Michael Keaton parádés szereposztással készül következő rendezésével, amely Knox Goes Away címmel kerül majd a mozikba.

A fedélzeten Keaton mellett ugyanis már ott van Al Pacino, James Marsden, Marcia Gay Harden, Dennis Dugan, Ray McKinnon, Joanna Kulig és Lela Loren. A történet szerint John Knoxnál, a profi bérgyilkosnál a demencia tüneteit diagnosztizálják, így a férfi megfogadja, hogy utolsó napjait azzal tölti, hogy megpróbálja megváltani magát, és megmenti elhidegült felnőtt fia életét. Az idővel futott hajsza kezdetét veszi, John nyomában viszont ott vannak a hatóságok is, amelyek elől mindig is sikerült elmenekülnie.

A film eredeti forgatókönyvét Gregory Poirier fejlesztette, a produceri teendőket pedig Brookstreet Trevor Mathews és Nick Gordon, valamint a Sugar23 MichaelSugar és Ashley Zalta látják el.

“Az ilyen eredeti noir thrillerek manapság ritkaságszámba mennek, így producerként és filmrajongóként nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy részesei lehetünk ennek a projektnek. Michael Keatonnal a kamera mögött és előtt, valamint a többi tehetséges szereplővel és stábbal együtt a közönség igazi élményben lesz része” - nyilatkozta Sugar23 és Brookstreet.