Bíztató hírek érkeztek a Robert Pattinson-féle BatmanrőlA kép forrása: MovieWeb

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban hallani Matt Reeves készülő Batman filmjéről. A rajongók többségének talán egy örökkévalóságnak tűnik majd mire a film megérkezik a mozikba, a jelek azokban továbbra is bíztatóak a munkálatokat illetően.

A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a szereplőválogatáson túlmenően megkezdődtek a produkció előkészületei. Véglegesítik tehát a költségvetést, felvázolják a storyboardot, nem utolsó sorban pedig elkészítik az új jelmezeket.

Annyi bizonyos, hogy már a kezdetektől fogva a Warner Bros. rendkívül komolyan veszi az új Batman fim elkészítését, így nem volt egyszerű döntés, hogy Nicholas Hoult vagy Robert Pattinson kapja majd a címszerepet.

Noha egyelőre sem a szinopszisról, sem pedig a további szereposztásról nincsenek további hivatalos információink, a közelmúltban Andy Serkis neve is felmerült egy meghatározóbb szereppel kapcsolatban, illetve Vanessa Kirby is nagy eséllyel feltűnhet majd a filmben mint Macskanő. A film zenéjét pedig várhatóan Michael Giacchino írja majd.

A forgatások a tervek szerint jövő év elején kezdődnek, így az új Batman 2021. június 25-én kerülhet a mozikba.