A Warner Bros. továbbra is kiáll a Harry Potter regények szerzője, J. K. Rowling mellett, miután az író többször kisebb botrányba keveredett.

A Sky News riporterének megtiltották, hogy Tom Feltont Rowling a franchise-nál betöltött szerepéről kérdezzék a Harry Potter és a bölcsek köve évfordulójának sajtótájékoztatóján. “Ön és a film többi sztárja, még mindig nagyon is a franchise arcának számítanak. JK nyilvánvalóan mostanában inkább háttérbe szorul. Furcsa számára, hogy ilyen és ehhez hasonló dolgokon jelen van?” - hangzott el a kérdés Claire Gregory, mire a jelenlévő egyik PR-os azonnal a következő kérdést kérte.

A képviselő később hozzátette: "JK Rowlingnak nincs köze a Warnerhez vagy Tom Feltonhoz, a csapat úgy érezte, hogy ez nem releváns a téma szempontjából". A Warner Bros. Studio Tour London szóvivője is megszólalt.

“A Warner Bros. az elmúlt 20 évben kreatív, produktív és teljes értékű partnerséget élvezett J.K. Rowlinggal. Ő a világ egyik legkiválóbb történetmesélője, és büszkék vagyunk arra, hogy mi lehetünk az a stúdió, amely most, és még évtizedekig, életre kelti vízióját, karaktereit és történeteit” - nyilatkozta a szóvivő a Daily Mail UK-nak.