Brutális LMBTQ-horror Kevin Baconnel, itt a They/Them előzetese

Kevin Bacon valószínűleg pályafutása egyik legfélelmetesebb szerepében lesz látható, megérkezett ugyanis a They/Them előzetese.

2022.06.23   olvasottság: 1793x   szerző: csd  

A Peacock kétségtelenül nagy dobásra készül a produkcióval, ugyanis már a sztori is alapból meredeknek ígérkezik. A történet szerint egy csapat fiatal érkezik egy átnevelő táborba, ahol bár a tábor vezetője, Owen Whistler kezdetben kedélyesen fogadja őket, a férfi rövidesen egyre radikálisabb és félelmetesebb eszközökhöz nyúl a nevelésüket illetően.

A valóságos rémálommá váló napokat egyre vérfagyasztóbbá teszi, hogy a tábor lakói között egy gyilkos lapul. Az előzetes ugyan egyelőre nem sokat árul el teljes cselekményről, a film hangulatába viszont már most betekintést kapunk.

A John Logan rendezésében készült film további főszerepeiben, Carrie Preston, Anna Chlumsky, Austin Crute és Mark Ashworth lesznek láthatók. A They/Them augusztus ötödikén jelenik meg.

NA They/Them  (2022)

horror | thriller

Néhány fiatal egy szexuális átnevelő táborba érkezik. A tábor vezetője rövid időn belül egyre radikálisabb eszközökhöz nyúl. Nem ez az egyetlen szörnyűség, amellyel... több»