Chuck Norris újra a csúcson? Akció sci-fivel jön az ikonikus színész

Chuck Norris visszatér! A Quiver Distribution hivatalosan is bejelentette, hogy lezárult az Agent Recon című akciófilm forgatása.

A film története szerint Alastair (Chuck Norris) egy titkos földi biztonsági különítmény parancsnoka, aki egy különleges műveletet vezet, hogy egy rejtélyes energiaváltozás nyomaira bukkanjon csapatával. Az egység egy titokzatos lénnyel találja szemben magát, amely eddig nem ismert és borzalmas veszélyt jelent a bolygóra nézve. 

A film további szerepeiben többek között Derek Ting és Marc Singer lesznek láthatók. A stúdió jelentése szerint az Agent Recont a tervek szerint 2024-ben kerül majd az amerikai mozikba.

“Már régóta kerestünk egy olyan lehetőséget, hogy együtt dolgozhassunk a legendás Chuck Norrisszal, ahol megmutathatja még mindig kivételes harci képességeit” - nyilatkozták Berry Meyerowitz és Jeff Sackman, a Quiver Distribution társelnökei.

A produkcióval kapcsolatban ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben azonban várhatóan hallunk még róla.