Daniel Craig melegbárokban múlatta az időt, de jó oka volt rá

Noha Daniel Craig James Bondként számos hajmeresztő jelenetet bevállalt a forgatások során, a színész elárulta, hogy valójában mindig is utálta az erőszakot.

Ennek elkerülésére pedig egy időben főként melegbárokat keresett fel, mivel egyszerűen biztonságban érezte magát ott. Minderről Craig a SiriusXM “Lunch With Bruce” című adásában beszélt.

“Gyerekként, mivel lényegében az voltam még, úgy voltam ezzel az egésszel, hogy egyszerűen nem akartam balhéba keveredni. Ezek a helyek pedig nagyon nyugisnak bizonyultak” - mondta a színész.

“Rengeteg lánnyal ismerkedtem meg ott, akik ugyanazzal az indokkal jártak oda, mint én. Nagyon jól szórakoztunk, mindig játszott valami zenekar” - tette hozzá a színész.

A Nincs idő meghalni egyébként már megtekinthető a mozikban, amelyben Craig utolsó alkalommal formálja meg James Bond szerepét.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»