Danny DeVito és Chris Hemsworth az előszereplős Herculesben?

Alig néhány napja jelentette be hivatalosan a Disney, hogy elkészül a Hercules élőszereplős változata máris felmerült néhány találgatás a szereposztásokkal kapcsolatban.

Szabályosan elárasztották ugyanis közösségi oldalakat azok a bejegyzsések, amelyekben a rajongók felvetették a saját ötleteiket, kik többek között a címszereplőt és persze mentorát, Philt.

A legtöbben mondani se kell, Chris Hemsworth-re helyezték a voksukat, Phil kapcsán azonban maradtak Danny DeVitonál, akik korábban már az 1997-es eredeti animációban is kölcsönözte a hangját a karakternek. Meg esetében azonban már több lehetőség is felmerült, legtöbben ugyanis Scarlett Johanssont és Ariana Grandet is szívesen látnák a szerepben.

A Hercules előkészületeivel kapcsolatban egyelőre azonban keveset tudni, mindenesetre az már most biztosra vehető, hogy a produceri feladatokat nem mást, mint Anthony és Joe Russo látják majd el.

Lentebb pedig linkeltünk is néhány bejegyzést a téma kapcsán inspiráció gyanánt a számotokra, mi pedig várjuk ötleteiteket és véleményeteket hozzászólások formájában azzal kapcsolatban, ti kiket is tudnátok elképzelni a film főbb szerepeiben!