89 Dexter  (2006)

Jó hírünk van a Dexter sorozat rajongói számára, a Showtime ugyanis frissen bejelentette, hogy további 10 epizódot készít a szériához.

A 2013-ban lezárult Dexter utolsó évada alighanem sokak számára keserű szájízt hagyott maga után, bár Gary Levine, a Showtime elnöke elmondása alapján az új epizódok nem a korábbi szériát szeretnék felülírni, mégis szeretnék némileg kiegészíteni a cselekményt.

“Arra gondoltunk, hogy csakis abban az esetben elevenítjük meg újra ezt az egyedi karaktert, ha találunk egy kreatív csapatot a projekt élére” - nyilatkozta Levine, aki azt is elárulta, hogy az új részeken a sorozat első négy évadának showrunnerjei, Clyde Phillips and Michael C. Hall dolgoznak majd.

Bár a szinopszisról egyelőre keveset tudni, annyi bizonyos, hogy “hősünknek” nagyonis szembe kell néznie a múltban elkövetett hibákért, és persze azoknak is számot kell adnia néhány dologról, akiket egyszerűen hátrahagyott.

Az előkészületek tehát már javában zajlanak, a tervek szerint az új epizódok akár már a következő év őszén bemutatásra kerülhetnek.