Dobj el mindent, Keanu Reeves lehet Pókember nemezise!

Nagy valószínűséggel alig akad olyan Marvel rajongó, aki ne látná szívesen azt, hogy Keanu Reeves is végre csatlakozik a filmes univerzumhoz.

A legfrissebb híresztelések szerint pedig a Sony még sosem járt annyira közel ahhoz, hogy végre nyélbe üssön egy szerződést a színésszel, mint mostanában. Történetesen a Kraven the Hunter című projektről van szó, amely várhatóan egy Pókember spinoffnak készül.

Maga Kevin Feige egyébként már egy korábbi interjú alkalmával megjegyezte, hogy szinte alig akadt az utóbbi években olyan Marvel produkció, amelynél ne gondoltak volna Keanura is egy-egy szerep kapcsán.

“Nem tudjuk, hogy mikor csatlakozik az MCU-hoz, az viszont tény, hogy folyamatosan dolgozunk a megfelelő megoldáson” - jegyezte meg Feige.

Úgy tűnik, hogy  Sony egyik meghatározó tervei között szerepel a Pókverzum bővítése, így jó eséllyel a Marvellel még több közös projekt láthat majd napvilágot. Még 2020. augusztusában merült fel először hivatalosan, hogy a Kraven the Huntert az a J.C. Chandor rendezi majd, aki korábban a Határok mentén és az Egy durva éven is dolgozott.

dráma | krimi | thriller

New York, 1981. Egy ambiciózus emigráns (Oscar Isaac) a város történetének legveszélyesebb évében azért küzd, hogy megvédje a családját és a vállalkozását.   több»