Egyenesen elvonóra vitték a rendőrök a Jackass 4 kirúgott sztárját

Még be sem mutatták, máris számos botrányt robbantott ki a Jackass negyedik része, ezúttal pedig a hírhedt csapat nemrégiben menesztett sztárja, Bam Margera felől érkeztek igencsak megdöbbentő hírek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrégiben a PETA hívta fel a hatóságok figyelmét arra, hogy a Jackass Forever frissen debütált trailerében voltaképpen akaratuk ellenére kényszerítenek állatokat különböző “mutatványok” végrehajtására.

Azt megelőzően Bam Margera menesztése miatt volt hangos a produkció háza tája. A hírek szerint Margera komoly alkoholproblémákkal küzdött a forgatás alatt, amely miatt a készítők kénytelenek voltak tőle megválni.

Margera tagadta a vádakat, így be is perelte Johnny Knoxville csapatát és a Paramount stúdiót, a “hírhedt” televíziós személyiség nemrégiben azonban ismét összetűzésbe került a hatóságokkal.

A TMZ magazin értesülései szerint Margerát ittas állapotban szállította el a rendőrség egy hotelből egyenesen egy rehabilitációs intézménybe. Az információk szerint Margera ugyan nem áll letartóztatás alatt, az intézkedést mindenesetre az indokolta, hogy korábban egy bírósági végzésben kötelezték őt egy rehabilitációs programban való részvéten, amelynek mostanáig nem tett eleget.

akció | dokumentum | vígjáték

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!